Ето ги мръсните тайни, които крие всяка зодия

За различните личностни характеристики на зодиакалните знаци има много изписано и казано. Повечето пъти се говори за положителните страни на всеки знак и по-малко за негативните, предава “Дарик”.

Какви обаче са малките „мръсни“ тайни, които всяка зодия си има?

Овен

Само две секунди отнема на Овена да избухне за нещо дребно и незначително. Гневът му е такъв, че хората около него ги хваща страх. Безпардонни и твърдо убедени, че са прави винаги и за всичко. Дълбоко в себе си знаят, че бъркат, но никога и за нищо на света не биха си го признали.

Телец

Мъжете са отмъстителни и оперирани от чувство за такт и романтика, а жените са вещомани. Той ще дойде директно при вас и ще каже, че ви иска, а след това може да ви попита за името ви и да каже своето. Тя ще изпълни дома с торби и торбички, кутийки в кутийките и ще трупа предмети до безпаметност, за да е спокойна, че всичко е подредено и притежанията ѝ са наблизо. И мъжете, и жените са чревоугодници и не обичат да харчат излишни пари, като даже може да се каже, че са малко стиснати. Прочетете тайните на останалите зодии – Тук!

Следвайте ни в социалните медии