Ето ги жените на най-големия плейбой във Формула 1 (СНИМКИ)

През този уикенд ще се проведе Гран При на Испания във Формула 1 и мнозина очакват силно представяне от пилота на Ред Бул Макс Верстапен. Въпреки че е само на 21 години, холандецът е считан за един от най-добрите състезатели в най-популярния автомобилен шампионат.

Верстапен обаче има и славата на най-големия плейбой във Формула 1 в момента. От дебюта си с Торо Росо през 2014 година, когато беше едва на 17 години, той смени няколко гаджета, а слухове му приписаха връзки и с доста други жени. Нека се запознаем с част от красавиците, които бяха свързани с пилота на Ред Бул.

Сейбър Куук

Американската участничка в моторните спортове беше официалното гадже на Верстапен, когато той започна кариерата си във Формула 1. Двамата имаха доста снимки заедно.

Микаела Алин-Котулински

Холандецът излизаше с участничката в автомобилни състезания в продължение на една година в началото на кариерата си във Формула 1. Тя често присъстваше в бокса на Торо Росо и дори в един момент се появиха нейни снимки по екип и в болид на тима.

Максим Поркие

За първи път се заговори за връзка между двамата в началото на 2017 година. Малко след това състезателката по хокей на трева, по онова време на 21 години, дори се премести в апартамента на Верстапен в Монако. Техни общи снимки често се появяваха по европейските таблоиди.

Джойс Годърфриди

Информациите за връзка на популярната в социалните мрежи красавица и Макс Верстапен се появиха след победата на холандеца в Гран При на Испания през 2016 година. Разкритието беше направено, след като пилотът започна да пуска закачливи емотикони към нейни публикации в „Инстаграм“. След това в „Снапчат“ се появи и обща снимка на двамата.

Роос ван дер Аа

Авторката на блог на модна тематика и Макс бяха забелязани заедно през 2017 година в Монако. Тогава холандските медии писаха, че двамата са прекарали романтичен уикенд в княжеството.

Дилара Шанлък

Най-новото гадже на Верстапен е родена в Мюнхен, но в момента учи в Лондон. Двамата започнаха да излизат заедно в края на 2018 година и тя вече на няколко състезания подкрепяше холандеца. Макс вече е запознал Дилара с баща си Йос и сестра си Виктория. Верстапен и приятелката му дои прекараха заедно Коледа. Проблем за таблоидите е, че новата приятелка на пилота страни от шума и не е активна в социалните мрежи. Затова има малко информации за нея.

Следвайте ни в социалните медии