Днес е ден на помирение, обръщане към Бога!

Луната в секстил с Юпитер – Добър ден за всички, носещ късмет и благополучие. Добре е да отидете при адвоката си. По това време можете да планирате някои важни разговори с жени, особено с тези, които заемат висока позиция. Ако искате да се обърнете с молба към тях, това е подходящ момент – те ще са по-благосклонни. През този период можете да планирате много важни неща. Те ще вървят с лекота. Това е период на голяма бизнес активност. (важи за първата половина на деня)

Луната е в секстил със Сатурн – Много продуктивен ден по отношение на работата. Всичко е организирано, навременно. Хората се опитват да бъдат точни, стараят се да довършат всичко.

Добре е също да отидете в държавните агенции, да разговаряте с държавни служители и хора от по-старото поколение – разговорите сега ще са по-лесни и продуктивни. (важи за втората половина на деня)

Луната е в знак Скорпион до 10:16ч и се движи на празен ход. След това преминава в знак Стрелец.

Преминавайки през знак Стрелец, Луната придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Прекрасно време за духовна и интелектуална работа. Препоръчително е да не се купуват нови неща. Всяко сътрудничество с противоположния пол ще бъде от полза. Възможен е успех в любовните дела. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

Продължава 16 лунен ден до 21:58ч на 8 май (от 20:41ч на 7 май)

Това е един светъл и чист ден, ден за миротворчество. Ден на помирение, символ на невинност, чистота, астрално и умствено прочистване, обръщане към Бога.

Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба, символи на невинност. Постига се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Тези, които са бездействали в предишните дни, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Постарайте се да стоите кротко и мирно, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесие и хармония в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 21:58ч на 8 май до 23:11ч на 9 май

19 слънчев ден –Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Благоприятно е за индивидуална работа, работа по къщата. Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Може да си позволите да бъдете сантиментални, хубаво е да поплачете на сън или на яве.

Ивелина Пенчева / ASTROLOGIA*Lin

Следвайте ни в социалните медии