Дневен хороскоп за 9 август 2019

Овен
До такава степен жадувате да пътешествате, че само ако можехте, вече бихте се промъквали към Аерогарата, стискайки документите си в ръка. Въпреки това предимство непременно ще има чувството Ви за отговорност. При това положение малкото, което бихте могли да направите е , да поглезите себе си с компанията на новият екзотичен познат.

Телец
Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят начин значително да подобрят своето положение. Но парите не са всичко, за което трябва да помислите сега. Не по-малко внимание заслужават личните отношения: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите. Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални перспективи, тъй като днес ще имате реална възможност да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да направите кариера, вероятно ще намерите начин да отстраните това досадно препятствие.

Близнаци
Взаимното разположение на звездите и Луната ще доведат до това, че рибките в аквариума и папагалчето от клетката, ще изпитват остра нужда от Вашата опека и грижа. По тази причина е най-добре да оставите дистанционното и да отделите част от драгоценното си време на тези малки животинки и настроението Ви ще се подобри, и времето ще прекарате полезно.

Рак
За Вас този ден ще бъде много успешен, и то – във финансово отношение. Възможно е повишаване на заплатата, или поява на допълнителен източник на доходи, а не са изключени и изгодни сделки. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате конкуренти и бързо ще намирате изход от сложни ситуации. Ще Ви радва общуването с близките: отношенията остават все така хармонични, а може и да стигнете до пълно взаимно разбиране. Новите запознанства, за съжаление, няма да оправдаят очакванията, тъй като ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Ако някой въобще може да бъде наречен уверен в себе си човек, това сте Вие. Може би в последно време Ви се е искало нещо да промените, и днес това желание ще избухне с пълна сила. Тогава защо да се сдържате? Вие отлично знаете пред кого и като какъв искате да се представите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството между тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи и по тази причина ще имате основание да сте изключително горди със себе си.

Дева
Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни
Много обичате да балансирате по острието на бръснача. Днес за това няма да има каквато и да било необходимост, и затова слизайте. Като цяло денят обещава да е спокоен и да не е натоварен със събития. Душата Ви трябва да бъде сгрята от осъзнаването на собствената си нужност и незаменимост. Какво още Ви трябва, за да сте щастливи?

Скорпион
Вие днес много добре знаете какво може и какво не може. А от къде са се взели тези ограничения, не знаете и Вие. Отгоре на всичко и всички Ваши роднини са длъжни да го спазват, за да не се натъкнат на Вашия праведен гняв. Май е доста сложно да бъдещ суров блюстител на правдата?…

Стрелец
Този ден обещава да бъде доста напрегнат. Ако все пак успеете да отделите няколко минути, за да направите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за личен живот е вече изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за доста на брой , по- малко романтични занимания.

Козирог
Събитията през този ден ще Ви позволи да покажете своите най-добри страни. Хората, на които днес предстои да се срещнат с Вас за първи път, навярно ще бъдат очаровани и покорени. Но път Вие гледате на обкръжаващите Ви критично, и въобще и нямате намерение да ги дарите със своята симпатия. По такъв начин именно Вашата позиция става пречка за нови запознанства и романтични увлечения. Променете я, и ще се открият нови възможности пред Вас. Значителна част от деня ще бъде посветена на решавате на проблемите на Вашите близки. Благодарността за положените грижи ще бъде искрена и безгранична.

Водолей
Днес няма да имате пълна самостоятелност. В едно и също време ще сте зависими както от реализация на собствените планове, така и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви обективни изисквания, например на спуснато отгоре разпореждане, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, предизвикани от някакви хронични или професионални заболявания. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, но в резултат ще остане все същия недостатък – липса на свобода и независимост.

Риби
Днес ще успеете по-добре да контролирате своето време. В живота Ви започва период на по-плътно и качествено общуване с обкръжаващия Ви свят, а това ще Ви донесе чувство на удовлетворение. При това положение ще можете сериозно да се замислите за нещата, които Ви пречат. Обърнете внимание на това, как се отнасят към Вас околните. Възможно е да намерите някои важни неща, които да Ви подскажат, как може да намерите недостигащите елементи в главоблъсканицата.

Следвайте ни в социалните медии