Дневен хороскоп за 8 юли 2019

Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък заради него, не Ви приемат на сериозно.

Телец
Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци
Този ден не може да се нарече изключителен – като цяло ще премине напълно спокойно, и добре. Представителите на този знак днес ще са по-скоро склонни към размишления и философски беседи, отколкото към решителни действия. Няма да Ви се иска нито да размишлявате, нито да се гмурнете във водовъртежа на приключенията. Но пък перспективата да прекарате времето си с в уединение с близък човек, ще се окаже много примамлива. Ако искате да се занимавате с нещо полезно, изберете си еднообразна работа. Това ще Ви помогне да се избавите от неприятните мисли и лошото настроение.

Рак
През този ден ще бъдете обхванати от нежност към Вашия любим човек и ако не я споделите , има голяма вероятност идеален шанс да се спука и изчезне като сапунен мехур. Затова звездите не Ви съветват, да държите толкова чувства в себе си. Най- добре е, да ги разкажете на света!

Лъв
В началото на деня задълженията Ви може да Ви се сторят тежко бреме, скучна рутина или непосилен товар, който, ако можете, бихте махнали колкото се може по-бързо от плещите си. Всъщност, Вие ще имате възможност да направите постоянната си работа малко по-интересна , а междувременно да разширите своите практически умения и познания. В края на деня ще възприемате задължителните правила доста по-спокойно. Тогава ще придобият особена важност взаимоотношенията с партньорите и приятелите. Пред съперничество с тях е за предпочитане да изберете равноправно сътрудничество.

Дева
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно, а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Везни
Много ще е трудно за Вашия любим човек да се примири с факта, че не всичко в живота му върви в онова направление, по което би му се искало, нито става точно във вида, по който той го е планирал. Само Вие можете да му помогнете да намери себе си в хаоса на създалата се ситуация, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион
Предчувствате събитията и обикновено се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да направите умен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекалено, не е изключено да се вслушате в своята великолепно настроена интуиция. Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете ситуацията в своя полза.

Стрелец
Хайде да си признаем: в последно време ситуацията на емоционалния фронт е доста усложнена. Имате желание да помогнете на свой близък човек да преживее интензивния и не лек период и колкото и да изглежда алтруистична позицията Ви отстрани, в същата степен сте настроени и да измислите план за бягство, веднага щом този човек разреши своите проблеми. В действителност, да се измисли някакъв повод не е никак егоистично, а това е просто грижа за себе си. Ще Ви е нужно сериозно възстановяване на силите, и затова не се чувствайте виновни. Денят е подходящ за професионална работа и бизнес, свързан с недвижимо имущество, лично стопанство , услуги и продукти.

Козирог
Дори и да се срамувате да си признаете за нещо на своя любим човек, днес това си заслужава. Той при всички положения ще Ви изслуша, ще Ви разбере и ще Ви прости. От душата Ви ще падне един огромен камък, а отношенията Ви ще станат по- близки, прости и радостни. Направо ще ви хареса!

Водолей
Учете се от чуждите грешки, като при това се стремите да не допускате свои собствени. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, ако бъдете сериозни, настойчиви, и наистина мъдри. Бъдете готови да прощавате на своите врагове, а също и на приятели, отказали Ви помощ във важен момент. Когато действате самостоятелно, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде свързан със зараждане на ново чувство – силно, противоречиво, мъчително, и едновременно с това – без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на относително спокойствие.

Риби
Звездите Ви приканват към спокойствие и сътрудничество, вдъхновявайки всички и всеки за сключване на примирие, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако отдавна чувствате нужда да прекратите пререканията между своите близки, бъдете уверени, че можете да направите това, дори и без да полагате усилия. Тъй като Вашият знак е известен с особено чувствителните си антенки, Вие сте основен лидер сред всички, които биха се заели да изпълняват тази длъжност.

Следвайте ни в социалните медии