Дневен хороскоп за 7 май 2019

Овен
Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така (може би) ще бъде по- лесно…

Телец
Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Днес трябва твърдо да помните, че сте отговорни за онзи, когото сте опитомили. Нали когато сте се грижели за любимия човек , стремейки се към неговото разположение, сте се държали малко по-различно от сега? Върнете се в тези времена, бъдете нежни, ласкави, внимателни, и най-вече – разбиращи партньора.

Рак
През този ден Вашият любим човек може да постъпва неадекватно и непредсказуемо. Но само не за Вас: неговите модели на поведение сте изучили много отдавна и ги знаете наизуст. Ще се наложи май да обяснявате на обкръжаващите кое какво означава и защо го прави, и даже да ги предупреждавате за възможни опасности.

Лъв
Каквото и да става, запазете спокойствие. То ще Ви бъде изключително необходимо. Далеч не всичко днес ще върви по направеният от Вас предварителен план, но ако започнете да се дразните по този повод, от това няма да се получи нищо добро. Но както е казвал Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие…”

Дева
Днес сте пред всички! Изпълнени с очарование, и (както винаги) с остро като бръснач чувство за хумор, можете триумфално да преминете през този ден, неуязвими за завистниците. Те биха искали да се справят с живота, без да полагат каквито и да било усилия за това. Вие сте съвсем на ясно какво представлявате, на къде в живота сте се насочили и как мислите да стигнете до там. Ако искате, споделете тайните на своите успехи, но само с който заслужава!

Везни
Този ден може да бъде много неприятен :вероятни са финансови загуби и неудачи в личния живот и деловата сфера. Професионалните отношения могат да бъдат прекратени, а и конфликтите с приятели ще бъде сложно да се избегнат. Ще успеете да се справите с негативните тенденции на деня , ако проявите отговорност и твърдост на духа – ще са Ви нужни, за да се противопоставите на съблазните и изкушенията. Изгонете мрачните мисли. Наблюдавайте всичко, което става наоколо и така няма да пропуснете важни неща, които биха имали голямо значение за бъдещето.

Скорпион
Не особено многообещаващ е този ден, нито пък много перспективен и плодотворен, но пък ще бъде приятен. Няма нужда да се затрупвате в работа, а спокойно можете да се наслаждавате на ставащите събития, като заедно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои желания и мечти. Ще се открият у Вас нови таланти, но не бързайте веднага да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите забелязват това. Само че реакцията им не е еднозначна: едни се радват, а други определено завиждат. В крайна сметка поне ще си изясните нещата….

Стрелец
През този ден ще бъдете склонни към деловитост. Възможно е да Ви се прииска да удовлетворите своите не малки потребности за нещо, да благоустроите бита си или да си напълните портмонето. Но каквото и да правите, ще се наложи да се ръководите не само от своите желания, но и от здравия разум или служебните си задължения. Вечерта ще Ви донесе нови интереси и ще Ви накара да се откажете от прекомерната строгост, придирчивост и официалност. Неформалните дружески отношения ще Ви примамват с голяма сила. Не изменяйте на целите, които сте си поставили, и всичко ще бъде наред.

Козирог
Днес Вашият любим човек ще Ви говори парадоксални неща. И то в по-голямата им част – за себе си. Възможно е 90% от тези неща да бъдат продиктувани от желанието му да Ви шокира, порази, удиви и да ангажира Вашето внимание. Но частица истина в думите му все пак ще има…

Водолей
Днес, както никога до сега, Ви е нужна стимулация, и можете да я намерите в нови усещания, нова музика, култура, кино, филм или ястие. Новите впечатления ще Ви помогнат да се избавите от старите мисли, и да освободите място за нови идеи. Затова потърсете нещо такова, за което по-рано не сте се сещали, или не сте имали възможност да изпробвате. Това се отнася и за хората, които могат да Ви вдъхновят за нещо необикновено. Намерете източника на техните мотиви и постъпки, задавайки подвеждащи въпроси. Това може да Ви изведе на съвършено нов път.

Риби
Престанете да държите в неведение обекта на своята привързаност за чувствата, които изпитвате към него. Ако вече сте успели да му отворите очите за това , че не Ви е безразличен, кажете му го още веднъж: за Вас може и да не е удобно, но на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкова трудно.

Следвайте ни в социалните медии