Дневен хороскоп за 7 август 2019

В средата на седмицата мнозина ще са под влиянието на тъжни или носталгични чувства. Това може да се дължи на усещане за края на лятото, на вече отминала лятна почивка или да има други индивидуални причини за подобни настроения.

Мнозина ще съжаляват за пропуснати възможности през последните няколко месеца, които сега осъзнавате, че няма да получите отново. Неприятностите в семейството днес ще са предимно свързани с необмислени разходи, пропуснато плащане или други парични дела. Добро настроение може да ви създаде очакване за бъдеща среща през този или следващия уикенд, с приятели, любим човек или роднини. Като цяло сряда ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания и романтични приключения, стига да сте искрени в отношенията си.

Овен
В сряда ще предпочетете да свършите по-важните и належащи задачи още в сутрешните часове, за да ви остане време за лични дела в следобеда. Тази стратегия е благоприятна и ще ви донесе успехи. Вечерта ви чака хармония във взаимоотношенията – едно стопляне, от което се нуждаете в последно време.

Телец
Чака ви позитивен и благоприятен ден. По-решителната част от вас ще имат възможността да предприемат нещо ново и ще се озоват във вярна посока. Други ще се върнат назад във времето, ще се чувстват потиснати и без настроение заради стари, непоправими грешки. По-добре е да ги забравите, вместо да си ги спомняте.

Близнаци
Намирате се в период на стабилизация. След напрегнатото и активно начало на тази седмица сряда ви помага да се отпуснете и да съхраните хармонията в себе си. Нуждаете се от разбиране и подкрепа. Не можете да се справите сами с един проблем от ежедневието. Потърсете помощ. Само така ще успеете да го преодолеете.

Рак
Намирате се в период на утвърждаване след вече направени промени. Вие сериозно се възползвахте от директното движение на Меркурий от началото на месеца и стартирахте вече запланирани дела и постъпки. Чакайте развитие и не се притеснявайте да разгласите намеренията си. Ще спечелите със сигурност.

Лъв
За вас сряда е пореден активен ден. Деловият ви живот преминава в спорове и противоречия, но по този начин вие защитавате мнението си и давате да се разбере чий глас трябва да се слуша в колектива. Дано не попадате на по-авторитарни от вас хора, защото сблъсъкът с тях ще е доста тежък и неприятен.

Дева
Сряда не е никак лош ден за вас, въпреки че по всякакъв начин се опитвате да си внушите нещо фатално. Просто намалете амбицията и не си поставяйте цели, които са неизпълними. Прекаленият перфекционизъм в момента е причината да не завършвате навреме нещата, които сте започнали. Бавите се прекалено.

Везни
Вие се реализирате прекрасно тази седмица, но за съжаление, ще усетите, че силите ви малко по малко, бавно и сигурно ви напускат – знак, че ви е нужна почивка, разсейване и търсене на нови авантюри. Вечерта ви чака интересно запознанство с човек, който ще ви завърти главата, стига вие да искате.

Скорпион
Бъдете внимателни, защото около вас дебнат много опасности, които вие не отчитате в детайли. В момента сте се пуснали по течението, търсите възможност да започнете нещо ново и необмислено, никак не вниквате в същината на нещата. Това е и причината да ви грози провал. Не започвайте нищо ново.

Стрелец
В сряда някой се опитва да ви скъса нервите, ровейки се в излишни детайли и спирайки всякакви ваши начинания. Не се дразнете излишно. Денят няма да е прекалено лош, ако не обръщате внимание на хорската злоба. Просто живейте в своя по-изолиран свят, далече от всички останали. Поне за момента.

Козирог
За разлика от вчерашния труден ден, сряда ще протече далеч по-привлекателно и благоприятно. На работното място не сте застраховани от проблеми, но тях ще ги решите едва в следващата седмица и е по-добре да ги насрочите за тогава. Днес можете да се заемете с лични задачи. Отдайте се на хобито си, почивайте.

Водолей
Сряда е делови ден за по-голямата част от вас. Вие се чувствате добре в своята кожа и ще се стремите към нови запознанства и разширяване кръга на общуване. Напрежението е създадено от среща с неприятни досадници, които търсят да се хванат за всяка подробност. Не се занимавайте с тях. Безсмислено е.

Риби
В емоционално отношение сте доста по-добре. Днес знаете точно какво искате и как да го постигнете. Въпреки това при вас в сряда преобладават рутинните задължения и новости почти не се очакват. Бъдете внимателни, когато разговаряте на тема бизнес и пари. Прекалено щедри сте и може да се ощетите.

Следвайте ни в социалните медии