Дневен хороскоп за 6 октомври 2019

Овен
Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свържат много здрави и дълготрайни отношения. И освен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Телец
Ако днес наистина така много Ви се иска да изпитате търпението на съпруга или съпругата, никой не може категорично да Ви забрани това. Само че запомнете: недосолената супа или недогладената риза могат основателно да Ви развалят настроението, а тогава няма да има на кого да се сърдите. Изаяснеяването на отношенията вечерта ще е неизбежно.

Близнаци
Развличайки се за свое удоволствие помнете, че границите на Вашата свобода все-пак съществуват и минават точно там, където започва свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте предвид, че днес ще се „отвори” и проблем от миналото, който ще усложни отношенията във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е временно…

Рак
Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.

Лъв
Привързаността към родителите, родните места, а също и към партньора по брак, през този ден незабелязано ще набира сила. Може също да изпитвате силно влечение към общуване с хора, които смятате за свои приятели и които са необичайни и оригинални личности. Брачният или деловият Ви партньор едва ли ще бъдат склонни днес към пълна откровеност . Ако отношението им към Вас е добро, може съвсем умишлено да скриват някои истини за живота, или някои обстоятелства от личния си живот. Подбудите и наз практика ще са съвсем добри.

Дева
Днес Вашият любим човек ще настоява, да му отделите максимум внимание, дори и прекрасно да разбира, че това е невъзможно. Затова да се опитвате да му обясните каквото и да било, е нещо повече от безполезно. Постарайте се поне от части да отговорите на неговите изисквания.

Везни
Днес ще си спомните някакъв незначителен период от своето минало. Възможно е това да се окаже някакъв флирт или с нищо не обвързващ роман, продължил по-малко от седмица. Дамо не зацикляйте на този спомен: спомнете си, усмигнете се и живейте по-нататък.

Скорпион
Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция,учебно заведение, държавно учереждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи( разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.

Стрелец
Днес ще очаквате, че чудото във Вашия живот все-пак ще се случи, и то точно така, както Ви трябва и както би Ви се искало. Само че надеждиъе Ви може да се окажат неоправдани, и поради това – наивни. Може би не трябва да се облягате сляпо на случая и да взмете инициативата в свои ръце?

Козирог
Колкото по-необичайно изглежда нещо, толкова повече Вие искате да го притржавате. Това се отнася не само за вещите, но и за хората, които проявяват качества, на които се възхищавате. Преди да се увлечете прекалено много, убедете се, че и двамата сте свободни хора. Разбира се, прекрасно е да срещнете сродна суша, но ако някой от вас има някакви отношения с друг човек, отложете всичко до момента, когато и двамата ще бъдете свободни.

Водолей
Когато днес се сблъскате с проблемите на клиентите, ще се наложи да се заставите да проявите търпение, тъй като това едва ли ще Ви се удаде по естествен начин. Понякога се създава впечатление, че хората преднамерено се стремят да Ви изкарат от релси, но Вие просто не можете да си позволите, да им направите такъв подарък. Отстъпете и се престорете, че те разговарят сами със себе си. В края на крайщата всеки, които се опитва да Ви причини зло, всъщност причинява зло на собствения си живот, не е ли така? Най-добрата стратегия не е конфронтация, а съчувствие.

Риби
Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досетти човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.

Следвайте ни в социалните медии