Дневен хороскоп за 6 май 2019

Овен
Това е ден, в който да запазите желанията си в тайна. Дори да са добронамерени още не е настъпил момента да ги споделяте. Бъдете сдържани.

Телец
Това е ден, в който да отделите време за проверка на дейностите ви от последните дни. Може да направите важни корекции, за да започнете работната седмица начисто. Близнаци

Този понеделник прегледайте плановете и графика си за работната седмица. Хубаво е да сте с 1-2 действия преди конкурентите.

Рак
Този понеделник използвайте времето максимално, за да вземете всичко от почивния ден. Не изпитвайте никаква вина за това, че използвате почивката си пълноценно.

Лъв
Този понеделник е подходящ ден за изхвърлянето на всичко ненужно. Не бъдете прекалено сантиментални особени за вещи от бита.

Дева
Този понеделник може да отметнете много задачи, свързани с бита. Ще ви хрумнат и блестящи идеи за преустройство на дома, но не се захващайте с неизпълними задачи.

Везни
Този понеделник помислете за себе си. Направете всичко онова, за което все не сте имали време или поне една част от нещата, които ви носят удоволствие.

Скорпион
Този понеделник не оставайте у дома. Имате възможност да се запознаете с интересни хора, които покажат една нова и непозната за вас страна от живота.

Стрелец
Този понеделник не се насилвайте за нищо. Ако ви се стои у дома – останете. Насила хубост не става, а и не бива.

Козирог
Този понеделник прекарайте времето със семейството си в неангажиращи и разтоварващи дейности. Работата няма да избяга.

Водолей
Това е ден, в който да проявите умереност и скромност. Изберете обикновените неща пред суетата и самоизтъкването.

Риби
Този понеделник не залагайте на факта, че е почивен ден. Имате възможност да свършите много работа, която да ви спести извънредни усилия през седмицата.

Следвайте ни в социалните медии