Дневен хороскоп за 5 юли 2019

Овен

Ден само за семейни срещи и събирания. Все пак, внимавайте с шегите, може да разплачете някого, ей така уж с добри намерения. Понякога наистина сте доста екстравагантни.

Телец

Само ден за забавления и развлечения, е, ако сте човек на творчеството, не пропускайте този ден и отдайте дължимото на музата си преди да ви е напуснала. Не влизайте все пак в сериозни разходи, те, музите, обичат нематериалните неща.

Близнаци

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки.

Рак

Срещите и разговорите с приятели ще ви донесат удовлетворение за добре прекаран ден. Хубаво е също да направите планове за лятото, макар и само мислени.

Лъв

Днес ще сте доста предприемчиви, но някак ще искате да останете в сянка – в пряк и преносен смисъл. Повече ще ви харесва да движите нещата чрез други хора. Няма лошо, само не прекалявайте с манипулациите.

Дева

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Все пак и вие имате нужда от почивка, позволете си я.

Везни

Доста ще капризничите днес, чак самите вие ще се дразните от себе си. Трудно е да не знае човек какво иска, а за вас е направо побъркващо. Малко повече разходки ще ви дойдат добре, особено край някоя рекичка.

Скорпион

Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от домакинстване и разни други досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието.

Стрелец

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано – така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Козирог

Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която само отлагате от ден на ден. Добър момент е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят благоприятно и особено водните.

Водолей

Днес сте готови да свършите доста работа, за да сте свободни през почивните дни. Добрата организация е от съществено значение. Не се разпилявайте в приказки и планове за необозримото бъдеще. Изненадващи събития може тотално да променят програмата ви за днес. Бъдете гъвкави.

Риби

Ще ви е най-уютно сред приятелска компания. Ако си организирате и някое спортно мероприятие, още по-добре. Изобщо – време за активни забавления, не се затваряйте у дома.

Следвайте ни в социалните медии