Дневен хороскоп за 5 септември 2019

Овен
През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква интелектуална игра, например шахмат или преферанс. При това най-важното ще бъде не победата, а участието. Не е нужно да доказвате, че сте по-умни, а просто трябва да подчертаете Вашите общи цели и замисли.

Телец
Резултатът от Вашите усилия ще бъде доста скромен, ако не се откажете от традиционните си методи на постигане на желаното. Трябва да експериментирате и импровизирате, и само в такъв случай може да разчитате на някакви изключителни успехи. Не е желателно да използвате този ден за търсене на нови съюзници и приятели. Много лесно може да изпаднете в заблуда, а от това недоброжелателите биха се възползвали с удоволствие. Желателно е да се въздържате от развлечения, свързани с големи разходи: увличайки се в търсенето на силни усещания, рискувате да останете с дребни пари.

Близнаци
Трудолюбието Ви е достойно за най-високи похвали, а и Вие отлично умеете да запазите спокойствие даже и в стресови условия. Затова сте си заслужили правото да прекъснете работата си не за дълго, или да си направите малка почивка, и то – точно сега. След като упорито сте се изкачвали на тази планина , е дошло време да спрете и да се полюбувате на пейзажа, който вече е останал зад гърба Ви. Ще бъдете приятно учудени от това, колко много сте успели да преминете. Не е възможно да се радвате от сърце на своите успехи, ако през цялото време сте заети от покоряване на нови върхове.

Рак
Уредете си за днес романтична среща със своя любим човек, в някое красиво и уютно местенце. Нека Вашата среща премине романтично, топло и радостно…. Съвсем като в началото на Вашата любов. Или тази среща ще стане нейно начало?…

Лъв
Удачен ден за имащите матримониални планове – голяма е вероятността днес да достигнете на това достойно поприще забележителен успех. Току-виж – и сватбата се оказала в близко бъдеще…

Дева
Днес човекът, когото от толкова отдавна си харесвате, съвсем неочаквано ще Ви обърне внимание и ако не се притесни, ще Ви покани на среща. Много е важно, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя шанс. Впрочем, пригответе се за разочарование: напълно възможно е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкова изключителен, както Ви се е струвало.

Везни
Денят е съвсем подходящ за пълно разпускане. Прекарайте го така, както Ви подсказва вътрешния глас. Не обръщайте внимание на чуждите съвети. Интересите на децата, приятелите и роднините почти през цялото време ще съвпадат с Вашите собствени. Затова е малко вероятно да останете сами. Ако се чувствате уморени, позволете си по-дълъг (от обикновено) сън, намалете физическото си натоварване или въобще се откажете от него. Може да се увеличи интересът Ви към психологията, музиката или нетрадиционните занаяти, или към медитативната практика.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за положителни емоции, макар че е възможно, да усетите, че губите сили, или пък пристъп на лошо настроение. Вероятни са емоционални трудности в семейството и с тези, които обичате. Показните разходи за удоволствия, могат да предизвикат финансови затруднения.

Стрелец
Възможни са сериозни загуби и не на шега проблеми. Със своята обичайна енергия много трудно ще можете да се противопоставите на нападките на недоброжелателите, поради което няма да Ви е излишна подкрепа. Проверените съюзници няма да Ви окажат помощ, но ще Ви зарадва много факта, че на Ваша страна неочаквано ще застане много влиятелен човек. Напрегнатост, чиито произход и причини не да са ясни, ще присъстват в личните отношения и ще рушат тяхната хармония. Ако бъдете по-внимателни, навярно ще си дадете сметка, какво точно дразни близките Ви.

Козирог
Днес не трябва да се доверявате на първото впечатление, което ще Ви направи човекът, опитващ се да се добере до Вашето разположение. Поизчакайте, докато симпатията или антипатията окончателно се оформят, и тогава вземете решение какво ще бъде по нататъшното Ви поведение.

Водолей
Любовта Ви днес ще помогне на Вашия любим човек да се промени към по-добро, и то – съвсем видимо. Само че след известно време може много да съжалява за това, че Ви е послушал и е решил да се променя. Не забравяйте, че силата на действие има равна и противоположно насочена сила на противодействие.

Риби
Ще се наложи да се заемете с решаване на финансови проблеми, и то – не само със своите собствени. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат неочаквано много и няма да е толкова лесно да подкрепите всеки. Добре би било, ако умеете да казвате днес „не” любезно и твърдо. Но денят е подходящ за участие в светски мероприятия. Не се страхувайте да привличате вниманието и да сте на показ. На околните правите изключително добро впечатление.

Следвайте ни в социалните медии