Дневен хороскоп за 4 юни 2019

Овен
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец
Възможни са изгодни големи покупки , особено през първата половина на деня. Отлична придобивка би било, да се снабдите с книги, различни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни програми , компютърен софтуер и аксесоари, автоаксесоари, принадлежности за пътуване или за преговори (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното получаване и анализ , както и доброто функциониране на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.

Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове. Ако провеждате курс на лечение, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с необходимите лекарства няма да представлява никаква трудност.

Рак
Много по-лесно ще бъде да вършите обща рутинна работа, ако още от рано сутринта вземете на въоръжение ясен план за действие. Може и да го попромените в някоя част, съобразявайки се със ситуацията или нуждите на хората, които Ви заобикалят, но в никакъв случай не се отклонявайте от основния курс! При контакти с жители на други градове или от чужбина, т. е. – с носители на друг, чужд за Вас мироглед, спазвайте някаква дистанция заради собствената Ви безопасност. Денят е хубав за разходка сред природата (макар и за кратко), както и за грижа за домашните любимци.

Лъв
Днес нещо много очевидно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на правилата за приличие ще Ви застави сериозно да се замислите за мотивите за неговото невежливо поведение. Страшно е да се помисли, какви изводи може да си направите от отсъствието на думи като “благодаря” или “моля”! Само че това дали е нужно?…

Дева
Не трябва да поемате прекалено много задължения: колкото по-малко се товарите, притеснявате и трудите, толкова по-добре ще премине деня. Вероятни са лесни победи и не е изключено благоприятно разрешение на някакъв важен за Вас въпрос. Първата половина на деня е подходяща за пътувания и неформални срещи.През този ден не надценявайте силите си и не ги пилейте. Здравият разум няма да Ви напусне при никакви обстоятелства.

Везни
През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И, разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.

Скорпион
Ако не сте напълно уверени в чувствата на своя любим човек към Вас, не си заслужава да го запознавате със своята най-добра приятелка, за да не се наложи след това да станете свидетел на тяхната свaтба. Ако сте убедени, че този човек е наистина нужен за Вас, то побързайте със запознанството.

Стрелец
Днес на Вашия любим човек ще се прииска, да бъде поне за малко тиран и деспот и затова ще се старае да Ви натрапва своето мнение и да Ви заставя да действате така, както на него му се иска. Вашата задача е, да му припомните правата си за свобода на мислите и действията и то колкото по-решително, толкова по-добре.

Козирог
Не всичко върви гладко и има риск за неуспех във важна за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размисли безценно време, а от добрите резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече смелост, за да постигнете онова, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие възможност, да покажете своите възможности и талант, та затова не е зле да се опитате да удържите своя необоснован страх. Престанете само да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво – правилно…

Водолей
Ако прекарате вечерта с приятели, опитайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се възприеме добре от някого от присъстващите и да последва голяма разправия. Не се опитвайте да изглеждате като останалите – всеки човек притежава индивидуална красота… И не позволявайте лошото настроение, с което Вашата половинка ще си дойде от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта навън ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби
Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на добри приятели. След време ще Ви е приятно да си спомняте за това. Още повече че поведението на Вашия любим човек днес няма да бъде толкова логично , колкото би Ви се искало и едва ли ще се впише в представата Ви за това, как трябва да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на емоцията и всичко ще бъде наред.

Следвайте ни в социалните медии