Дневен хороскоп за 4 май 2019

Овен
Ден, който ви носи енергия за трансформация, интензифицира чувствата и желанията. Избягвайте да манипулирате емоциите на другите, за да постигнете някаква несъществена изгода. Правете нещата така, че да спечелят всички страни, търсете общия път.

Телец
Ще имате нужда от партньор – някой, с когото да правите нещата заедно, да споделяте, да обсъждате.

Важно е преди да започнете да направите анализ на ситуацията, да имате ясна представа за правата и задълженията. Избягвайте да обещавате неща, които не са по силите ви. Правете нещата според предварителните уговорки, без да се измъквате и увъртате.

Близнаци
Работа и полезност са ключовите думи днес. След толкова почивни дни, днес ще имате енергия поне за трима. Ще се наложи сами да запретнете ръкави и да отхвърлите някои задачи. Важно е да имате ред в работата и да го следвате. Не се разсейвате с дреболии.

Рак
Темата за изявата днес ще е особено важна за вас. Позволявате ли си да показвате какво наистина можете, давате ли израз на творческите си пориви? Важно е да анализирате себе си и да коригирате нещата, които ви пречат или спъват щастието ви. Днес може да откриете нещо очевидно и толкова просто, което през цялото време ви е било пред очите. Просто погледнете се с непредубеден поглед.

Лъв
Днес ще трябва да сте практични и отговорни. Естествено, че ще ви дразнят всякакви неуредици и ще провокират силни чувства. Вместо това просто намерете източника на спокойствие вътре във вас и продължете с нови сили и с ново вдъхновение. Важното е да не бездействайте, правете нещата, не се страхувайте от грешки.

Дева
Реалистично и практично ще подхождате към всички неща, но не се занимавайте прекалено с дреболии, не се вторачвайте в детайлите. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще. И не позволявайте на хората около вас да ви въвличат в празни разговори и злословия. И мислете, накарайте чувствата си да станат разумни.

Везни
Правете нещата бавно и спокойно, рядко нещо е на живот и смърт, така че оставете нетърпеливците, а вие следвайте собственото си темпо. Бъдете активни и практични. Може да спечелите много, важното е да слушате и да наблюдавате внимателно. Оставете другите да се перчат и да се показват, вие дръжте основната цел в ума, в съзнанието.

Скорпион
Конкуренцията днес ще е движеща сила за вас. Действително понякога едно състезание може да е много стимулиращо, само не позволявайте на тревожността и злобата да изместят конкурентния дух. Бъдете преди всичко хора, съчувствайте, но не вършете работата на другите.

Стрелец
Не се чудете какво да направите, просто го направете. Опитайте се да овладеете разсеяността и хаотичните мисли. Време е да дадете форма на нещата, време е за постижения. Вслушвайте се внимателно в усещанията си, те действително ви показват правилния път. Просто се доверете на себе си.

Козирог
Навън е толкова прекрасно и е толкова хубаво да си свободен, за да имаш възможността да си ходиш където си искаш и да правиш каквото си искаш. Принципно не е невъзможно да го осъществите, макар и за един-единствен ден. Бъдете изобретателни, делегирайте права, направете нещата различно, позволете си да вдишате свободата.

Водолей
Отделете 10 минути, за да планирате времето си и няма да съжалявате. Един план е като архитектурния проект на сграда, после само трябва да викнете майсторите и да действате. Важно е да знаете какво правите, това е половината от задачата. И разбира се – да не се разсейвате с неща извън конкретния план. Ако сте добри планьори, после ще ви остане и време за забавления.

Риби
Денят сам по себе си не е нито добър, нито лош, зависи единствено вие какъв ще го направите. Той носи енергията на организацията, подреждането, изчистването и анализа. Избягвайте критикарството и заядливостта. Заложете на личната си енергия, извикайте оптимизма си и правете нещата така, както само вие умеете.

Следвайте ни в социалните медии