Дневен хороскоп за 30 юли 2019

Овен
През този ден ще се чувствате доста уморени, така не е за препоръчва да си уреждате срещи. Очакванията на любимия Ви човек няма да се оправдаят. Само че, в интерес на истината, доводи от типа:Боли ме главата” , няма да са Ви много от полза…

Телец
От този ден е напълно вероятно да започнете нещо ново. Вариантите са много: с нов любим човек, въобще без него или пък с предишния, но на нов лад. При всички случаи някакъв елемент на новост трябва да присъства днес обезателно.. Ако ли пък всичко Ви устройва, просто кажете нов комплимент или подарете красив букет цветя. Също е изход.

Близнаци
Неочаквано ще възникне необходимост да се срещнете с човек, който Ви е неприятен. Не отклонявайте срещата! Ще получите не много въодушевяваща, но доста полезна информация. Има вероятност за някои представители на Вашия знак деня да бъде свързан с разрушаване на илюзиите и приключване на периода „лъжа за спасение”, която лъжа така и никога не Ви е спасила. Явно е, че Вие стоически понасяте ударите на съдбата и се държите до висша степен достойно. Възможни са нови запознанства и във Вашето обкръжение ще се появят хора, които ще Ви разбират и ценят.

Рак
Денят не само ще бъде не лош за Вас, а даже в дреболиите ще Ви върви. За значителни мероприятия обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият Ви потенциал е висок и самочувствието Ви ще бъде много добро. Втората половина на деня е подходящо време за покупки и няма да възникнат проблеми с правилното използване на наличните средства.

Лъв
Може да се окаже, че онова, което сте планирали за деня, не е по силите Ви и по тази причина да се наложи да внесте бърза корекция в своя план-график. В това няма нищо страшно : ще се оправите със ситуацията и даже ще извлечете полза от нея, ако не изгубите оптимизма си. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си напразно. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, несъмнено ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е особено подходящ за начало на сериозни отношения, но за флирт и кокетничене – става! При Вас това се получава доста добре…

Дева
Днес трябва да вярвате в онова, което ще Ви каже Вашия любим човек, дори думите му да Ви се сторят изключително неправдоподобни. Постарайте се да приемете тези думи близко до сърцето си и да действате в съответствие с тях. За съжаление това просто ще се наложи.

Везни
Най-добре действате тогава, когато виждате цел пред себе си. В това има смисъл: как може да се придвижвате напред, без да виждате , къде точно сте се запътили? Така че сутринта е най- добре да определите целта, която ще Ви бъде пътеводна звезда, и да се стремите към нейното постигане. По време на този процес внимателно записвайте всичко, което се случва. Илюзиите няма да Ви доведат до никъде, но ако следвате някакъв план, ще постигнете много по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

Скорпион
Ако Ви се иска да си поседите у дома, не е нужно да се насилвате , за да отидете на сбирка. Днес сте настроени за спокойно общуване и дълбоки размишления. Може би такова състояние ще Ви прилича на нещо като социална връзка, особено ако много обичате да общувате с други хора. Само че сега спокойствието Ви е страшно нужно, особено ако мислите Ви са заети със сериозни задачи, изискващи обмисляне. Това време, което ще отделите сега, ще се възвърне с лихва в бъдеще.

Стрелец
Компанията, която сте събрали около себе си, може извънредно много да покаже , какви всъщност се явявате. Вгледайте се по-внимателно за какво говори Вашият избор на приятели. Оценете колко енергия използвате за неща, които Ви се струват важни и необходими. Помислете, как бихте могли да усъвършенствате своята собствена роля в този свят. Например, можете да се заемете с благотворителност или да се запишете в доброволческите служби. Дори и да не виждате резултат от своята щедрост, всъщност може много да измените, а това е изключително важно.

Козирог
Удивително е, но днес няма да Ви се иска да мислите за последиците от своето поведение, както и за това, как то ще се отрази на по нататъшните Ви отношения с любимия човек. Даже и въобще на каквото и да било… Ще постъпвате така, както Ви се иска, и ще правите онова, което Ви се прави.

Водолей
Голямо ще бъде желанието на Вашия любим човек днес да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и никъде да не Ви пуска. Няма да е много лесно да изпълните тази молба, но явно си струва да опитате.

Риби
Семейните работи може да се окажат затрудняващи, но това няма да Ви спре от вмешателство, доколкото е възможно да оправите някакъв проблем, който всички прекалено дълго са игнорирали.Способността умело да влизате в ролята на преговарящ , е пряк резултат на предаността Ви към дома и семейството. Въобще Вие имате прекрасната възможност в дадения момент да уговорите когото си искате и за каквото си искате. Направете го.

Следвайте ни в социалните медии