Дневен хороскоп за 28 април 2019

Овен
Ще успеете да прекарате един приятен празник, макар и не особено забележителен. Взаимоотношенията ви с околните ще са приятни. Домът ви може да стане място за събирания на приятели, за разговори и обсъждания.

Телец
Вие сте много търпеливи, но днес ще имате нужда от по-голяма доза търпение, все ще се намери кой да ви ядоса. Проявете повече разум и не се впускайте в спорове и безкрайни обяснения. Не се учудвайте и не се дразнете от глупостта на хората, за да не останете неприятно изненадани. И не забравяйте, че този ден е празник, Великден! Открийте празничността в себе си.

Близнаци
Чудесен ден за празнуване и почитане на традицията. Не прекалявайте с празничното похапване, оставете място и за утрешната трапеза. Денят е добър да посетите свои близки, които живеят на по-далечни места.

Рак
Красив празник, красив ритуал и много символика. Отворете сърцето си за любовта, за силата, за истината. Позволете си да усетите изобилието на света и да благодарите за жертвата на Богочовека Христос.

Лъв
Светъл ден – Великден! Звънът на празничните камбани ще отеква в душата ви и ще ви изпълва с умиротворение и желание да бъдете добри. Може да започнете да го изпълнявате още от този миг.

Дева
Стягайте багажа и тръгвайте нанякъде, просторът мами навън, а и жаждата ви за приключения е толкова силна. Пролетта застъпва с пълна сила, а с нея и коктейла от хормони силно ви замайва. Просто тръгвайте навън и не му мислете много, а и Великден е!

Везни
Интересен празник, ще ви провокира към размисли и философски търсения. А поводи и грешни заключения има безброй. Един ден да изразите благодарност и любов. Един ден да се свържете със силата във вас самите.

Скорпион
Един наистина приятен ден за вас, можете да разгърнете целия си арсенал от качества и да се чувствате навсякъде добре приети. Единственото, с което трябва да внимавате е парите, не ги пръскайте необмислено, особено ако сте се събрали с приятели. Бъдете по-премерени.

Стрелец
Днес ще трябва да проявите завидно търпение, ако искате нещата ви да се уредят. Можете да разчитате на помощ, но тя ще позакъснее и в най-нужния момент ще трябва да се справите сами. Не изпадайте в униние, най-накрая всичко ще завърши благополучно, все пак Великден е.

Козирог
Имате страхотни планове за днес, но гледайте да не ги провалите поради липса на средства. Не бъдете прекалено разточителни, правете си добре сметката. Може да зарадвате онези, които обичате и като измислите нещо забавно, не е нужно непременно да влагате купища пари. Величието на един ден е в дара на Любовта, който ни дава.

Водолей
Светъл празник, денят на Възкресението. Лека мистичност ще се усеща, но също и желание да избягате и да се скриете някъде, където никой няма да ви намери. Важно е днес да отделите време за среща със себе си, със своето възкръснало Аз.

Риби
Май искате да свършите твърде много неща днес, а в същото време алтернативата просто да поскитате и да побъбрите с приятели е доста привлекателна. Защо не промените графика си, в крайна сметка сами сте се набутали в този калъп. А и не всичко е толкова неотложно. Все пак е празник.

Следвайте ни в социалните медии