Дневен хороскоп за 27 октомври 2019

Овен
През този ден ще Ви се иска да се занимавате с нещо, което не е кой знае колко важно, забравяйтки за своята важна цел в отношенията с любимия си човек. Разбира се, вървейки по пътя, и да събирате цветя, и да се радвате на красотата на пейзажите, все пак трябва да стигнете до целта.

Телец
Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати дейности. Ако се захванете с каквото и да било , с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Близнаци
Вашият обострен усет ще Ви покаже, какво точно трябва да промените днес. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне енергията, за да доведете всичко до край – сега сте преизпъление с такова количество енергия, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече ситуацията няма да приеме такива драматични и ожесточени обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, но само при условие, че сте убедени в правилността на онова, което правите. Перченето също върши работа, затова енергично демонстрирайте своята самоувереност.

Рак
Вероятни са интересни предложения, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, но опасно. Предчувствието за приключение ще украси този ден, но по-скоро сте склонни да фантазирате, отколкото да се заемете с нещо. Това , всъщност, не е и толкова лошо: представяйки си себе си в тази или онази ситуации, Вие набелязвате напълно реални цели. Много хубав ден за общуване с членовете на семейството. Взаимно разбиране ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от спорове. Ще чуете нещо важно, ако сте внимателни към това, което говори Вашата „половинка”.

Лъв
През този ден най-добрия съвет, който ще получите относно това, какво да правите със своя личен живот, ще бъде получен случайно: ще го чуете в откъс от нечий разговор, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в автобуса, или ще си спомните някакъв пример от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка сериозно.

Дева
За съжаление в списъка на приоритетите на Вашия любим човек днес съвсем няма да бъдете на първо място. Даже е възможно да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на заден план всички други негови ценности, за да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то завинаги.

Везни
Без да взимате под внимание товарът от задължения и планове, ще се чувствате в своята стихия. Това е прекрасно време за обучение и активна почивка. Може да завържете интересни и полезни връзки зад граница, с хора, дошли от далече, или често пребиваващи в чужбина. При това новите запознанства може да бъдат както с професионален, така и със строго личен характер. Времето е добро и за публикации и реклама на своята работа. Може смело да изказвате делови предложения към потенциалните си партньори, както и да търсите оригинални пресечни точки с интересите на конкуренцията.

Скорпион
Ще се наложи да отделите доста време за неприятни разговори и изясняване на отношенията. Иска Ви се да приключите с това по-скоро, но обкръжаващите изглежда предпочитат многократно повторение на цикъла, състоящ се от упреци, претенции, обяснения и извинения. С работа може да се занимавате през втората половина на деня, като това време ще бъде изключително плодотворно. Денят е много походящ за творческа работа, тъй като нямате недостиг на хубави идеи, нито на хора, готови да помогнат за тяхната реализация. Избягвайте необмислените покупки, тъй като днес сте склонни да харчите пари за ненужни неща.

Стрелец
Кръгът Ви на общуване стремително се разширява, сдобивате се с нови познати, намирате нови делови партньори, съмишленици и съюзници. Оригиналните Ви идеи ще бъдат добре приети и няма да е трудно да си осигурите подкрепата на влиятелни хора, както и да намерите инвеститори и спонсори. Всичко ставащо има само един минус, но той е доста значителен: Вашата „половинка” ревнува. Ако все още не сте намерили своята любов, трябва да сте по-внимателни. Към Вас сега проявяват внимание много хора, но няма да е лесно да си дадете сметка, кой от тях наистина е интересен.

Козирог
Колкото по-нерешителни ще са днес Вашите действия, толкова ще са по-малки шансовете Ви за успех и благосклонност от Вашия любим човек. Изглежда, че това е очевидно и май ще се наложи доста да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси

Водолей
Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби
За да си станете още по-близки, трябва да се грижите за нещо или някого заедно. Не е важно дали това ще бъде коте, кактус или дете. Важното е, че общата грижа ще ви сближи още повече. Днес е много подходящ ден да се сдобиете или да си изберете такъв обект на колективна любов.

Следвайте ни в социалните медии