Дневен хороскоп за 24 август 2019

Овен
Денят е подходящ за спокойни занимания. Жизненият Ви потенциал е понижен и не трябва да надценявате своите възможности. Не са за препоръчване сериозни физически натоварвания, а и тежката работа е по-добре да отложите. Освен това днес е изключително подходящо време за срещи с роднини и развлечения в семеен кръг. Трябва да се признае, че няма много да Ви върви, та затова от онези, работи, за които трябва да разчитате на късмет, е по-добре да се откажете. Може да очаквате успех, ако разчитате само на себе си.

Телец
Това е един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера: съсредоточени сте върху запазването на вече съществуващи връзки, което позволява да подобрите контактите си с близък човек. Избягвайте дългосрочните инвестиции – интуицията може да Ви подведе.

Близнаци
Някой се кани съвсем скоро да Ви попита, умеете ли да пазите тайна – нещо много сериозно и важно от негова гледна точка. Бъдете милостиви! Колкото и да Ви гложди любопитството, отговорете му честно. Обийкновено не можете да премълчите само когато се отнася до собствените Ви тайни, но преди да отговорите утвърдително, помилете си дали сте сигурни, че ще запазите чуждата тайна завинаги.

Рак
Много ще бъде важно за Вас днес, правилно да си разпределите времето. Ако не успеете да го направите, личният Ви живот ще се окаже под заплаха. Може и нищо страшно да не Ви се случи, но денят ще се окаже безнадеждно провален, и един от първите в списъка на дните, които трябва да забравите.

Лъв
Днешният ден е подходящ за самовглъбяване в своя вътрешен свят и за търсене на отговори вътре в себе си. Ще бъдете настроени хармонично и готови да помогнете на близките хора. В отношенията с деловите партньори може да се стигне до преобразувания, необходими за по- нататъшното сътрудничество. Ако употребявате някакви медикаменти, през целия ден избягвайте употребата на спиртни напитки. Бъдете внимателни и не се самозалъгвайте.

Дева
Днес Вашият любим човек много интересно ще Ви разказва за неща, които абсолютно не Ви интересуват и то до крайна степен безинтересни, че даже ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отвръщение.И защо Вашата половинка не Ви е била някога учител?

Везни
Разбирате, че е дошло време за промени, и чувствате, че първото нещо , от което трябва да се откажете – това са старите връзки. Да, нещата стоят точно така! Хората, с които общуването до скоро е било интересно и полезно, сега Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( макар че това не е много характерно за Вас). По-добре е да се разделите като приятели, отколкото като врагове. От друга страна, съвсем не значи, че трябва да късате абсолютно всички връзки. Например ако днес се скарате с човека, когото обичате , и с когото виждате своето бъдеще, не се водете от излишна гордост, а направете първата крачка за оправяне на отношенията. Не чакайте благоприятно стечение на обстоятелствата, защото това може и да не стане твърде скоро.

Скорпион
За Вас този ден е по-скоро сложен, защото ще попаднете в неприятна ситуация, от която няма да е толкова лесно, да намерите изход. Най-лошото е, че може да разчитате само на себе си, а подкрепа, макар и емоционална, въобще не би била излишна. Неочаквано възникващи трудности също няма да повлияят положително на Вашето настроение. Избягвайте споровете с близките – само от Вас зависи , каква ще бъде атмосферата в дома ви. Да се запази мира е не лека работа, но пък е благородна. Хората, които обичате, ще са благодарни за това.

Стрелец
Днес има голяма вероятност да направите неприятно откритие относно Вашата половинка. А и съвсем не сте могли да знаете, че тя всъшност е такава. На практика това ще бъде за добро: ще имате една илюзия по-малко, а любимия си човек ще може да оценявате адекватно.

Козирог
На Вашия любим човек днес ще бъде много лесно, да Ви обясни някаква истина, която така дълго не сте могли да схванете. За щастие когато я разберете, ще се почувствате свободни и радостни, а също и готови да проявите по-голяма активност. Не забравяйте да поблагодарите на своята половинка за това чувство.

Водолей
Днес ще се наложи още веднъж да се убедите , че да се изграждат отношения е доста трудна, а и често неблагодарна работа. Впрочем, ако днес успеете да преодолеете всичко възникнали между Вас проблеми, от рода на неразбиране, недоветие и съмнение, то с новите проблеми ще се справите много лесно.

Риби
Емоциите ще отстъпят място на разума, а мисленето Ви ще бъде елоционално и своеобразно. Днес не се застоявайте и не се концентрирайте над привични и омръзнали Ви задачи, тъй като бързо ще започнете да скучаете и да допускате несвойствени за Вас грешки. Интересът към непознатото непрекъснато ще доминира над стремежа към проверени методи , предсказуеми контакти и закономерни маршрути. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-силно може да започнете да изпитвате безкрайно влечение към тайнственост.

Следвайте ни в социалните медии