Дневен хороскоп за 23 август 2019

Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Телец
Поради ускорената Ви обмяна на веществата, днес няма гаранция, че ще се чувствате много комфортно. Освен това ще бъдете недоволни от някакви задължения във финансово и делово отношение и като следствие от това ще спорите с всеки, който Ви се изпречи, но околните няма да се разсърдят. Освен това днес Ви очакват приятни срещи, развлечения и купон. И ако въпреки общото Ви разположение днес още сутринта Ви се случи нещо фантастично, постарайте се да си дадете сметка, че не е сън, а реалност.

Близнаци
Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак
Отлично ще прекарате времето си, полека довеждайки до край разнообразните задачи, занимавайки се с решаване на несложни организационни въпроси и уреждане на малки недоразумения, възникнали между познати. Възможни са не лоши идеи, реализацията на които ще изисква разходи. Посъветвайте се с близките си, преди да вземете някакво решение. Вероятно е неочаквано посещение на гости, непланирани срещи и импровизирани тържества.

Лъв
Днес нещо много очевидно ще Ви подразни у Вашата половинка. Може би някакво минимално неспазване на правилата за приличие ще Ви застави сериозно да се замислите за мотивите за неговото невежливо поведение. Страшно е да се помисли, какви изводи може да си направите от отсъствието на думи като: благодаря” или „моля”! Само че това дали е нужно?…

Дева
Денят ще бъде доста успешен , ако не се страхувате да използвате най-добрите практики и да „сменяте конете”, когато се наложи.. Ако сте консервативно настроени, наистина ще Ви бъде трудно. Ще чувствате че изоставате, и че сте изпуснали нещо значимо. Много важна е и способността, не просто да се вслушате в мнението на другия човек, но и да се поставите на неговото място. Само по този начин ще успеете да избегнете конфликтите и споровете. Не трябва и да купувате вещи, които смятате да ползвате дълго, защото те няма да оправдаят Вашите надежди. За преместване или смяна на работата също не е най-подходящия момент.

Везни
Може сега да танцувате и лудувате, но скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете уважение към факта, че е възможно да имат нужда от някакъв период на затишие. Обезателно им протегнете ръка и им покажете , че винаги могат да разчитат на Вас, но бъдете търпеливи, ако предложението Ви не може да победи тяхното угнетено състояние. Позволете им да вървят напред с комфортна за тях скорост и когато бъдат готови, те и сами с радост ще се върнат към привичното положение на нещата.

Скорпион
Постарайте се, да се настроите за положителни емоции, макар че е възможно, да усетите, че губите сили, или пък пристъп на лошо настроение. Вероятни са емоционални трудности в семейството и с тези, които обичате. Показните разходи за удоволствия, могат да предизвикат финансови затруднения.

Стрелец
През този ден не трябва да гладувате и да пиете много течности. Най-добре е вежливо да игнорирате всеки опит за вмешателство във Вашия личен живот, но в никакъв случай не трябва да нагрубявате излишно любопитните приятели. Не се вълнувайте. Днешният ден няма да донесе бурни събития, стига само Вие активно да не си търсите приключения. Не е зле да се занимавате и с медитация. Единственото, което би могло да зачеркне всички Ваши старания през този ден, това е, да извършите нещо под влияние на силни емоции.

Козирог
Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.

Водолей
Заслужава си да си спомните за малките неща и второстепенните задачи, за решаването на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо значително, но не така стои въпроса с решаването на неголеми проекти. Вероятно е преодоляването на семейните недоразумения и обединяване на усилията за постигане на общи цели. Недоволството един от друг ще премине на втори план, а много претенции ще се окажат забравени. За самочувствието Ви няма да е зле, да се поглезите с нещо вкусничко.

Риби
Време е да се съсредоточите върху работата си: професионалните успехи обещават да бъдат наистина грандиозни. Днес без особени усилия ще оставите назад конкурентите си, ще реализирате смели идеи и ще получите това, към което отдавна сте се стремили. Възможно е получаване на награда за по-рано свършена работа или сключване на споразумение, което само по себе си ще означава, че Вашите усилия не са отишли напразно. Сега по-малко от обичайното сте склонни да отделяте внимание на обкръжаващите , но въпреки това емоционалният фон е благоприятен. За щастие това няма да бъде възприето като равнодушие или надменност, а към поведението Ви близките ще се отнесат с разбиране.

Следвайте ни в социалните медии