Дневен хороскоп за 19 юли 2019

Овен
Ако все още не сте намерили своята половинка, днес шансът Ви да направите това е много голям. За целта трябва само внимателно да се вгледате в човек, който неочаквано ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да иска. Звездите твърдят, че вероятността това да е човекът, който Ви изпраща Съдбата, е много голям.

Телец
Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият любим човек, освен Вас, има и още много други интереси и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за пореден или за първи път да се убедите . Не си струва да ревнувате, защото е безполезно.Ще бъдете напълно удовлетворени и няма да се налага да се сравнявате, ако се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци
Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак
Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум, а получените съвети трябва да оценявате критично. Внимавайте, за да не се окажете жертва на манипулация. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.

Лъв
Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева
Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите.

Везни
Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други. Благодарете се на своята фантазия…

Скорпион
Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец
След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на остроумен и възхитителен компаньон, все още не сте готови да спрете. Възможно е, даже да сте в настроение да проведете един от Вашите прословути публични двубои , към което Ви тласка Вашето самолюбие, за да покажете пред хората на какво сте способни. Ако в началото Вашият партньор гледа на тази ситуация различно, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп аргументи, оставете го на мира. Нали не искате да загубите тази битка?

Козирог
Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей
През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезапно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби
Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задачи, ни това не значи, че трябва да се разстройвате. Звездите твърдят, че наградата за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и затова ако чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората около себе си. Просто не трябва да трупате отрицателни емоции.

Следвайте ни в социалните медии