Дневен хороскоп за 16 октомври 2019

Овен
Очаквайте проблеми и се предпазете от измами и грешки. За да се справите и да избегнете пряката си намеса, най-добре е да застанете отстрани и да наблюдавате ставащото около вас, за да си направите верните изводи. Радва ви новини за предстоящи финансови постъпления. Начинанията са изключени, но можете спокойно да завършите започнатото. Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревност у партньора ви. Разсейте съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот.

Телец
Не е желателно да пътувате в този ден. Не съсипвайте настроението си заради неосъществени очаквания свързани с ваши планове. На работното си място жънете успехи, ако се дистанцирате от рискованите начинания. Рискувате да предизвикате скандал с близките си. Внимавайте и не допускайте непредвидени разходи. Пазете се от проблеми, скъпи дами. Вашите претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

Близнаци
Чувствате се отпаднали и работата, с която трябва да се справите, ви се вижда трудна. Най-добре за вас е да работите съвместно с колегите си. Не пропускайте възможността за нови полезни запознанства, но внимателно и разума си ги преценявайте. Контролирайте емоцията и не избухвайте, ако видите нечия грешки или пречка по пътя си. Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил стрелите на Купидон в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните жени отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на сексуални удоволствия със случайни партньори. Няма да потънете в забрава.

Рак
Не се захващайте с нови занимания, дори и ад сте се подготвили. Този ден не е благоприятни за целта. Желанията ви са неизпълними. Настроението ви отново ще се развали. Колебанието и отстъпчивостта при срещи също няма да са ви от полза. Разговорите, които водите са успешни. Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра, мили жени. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. Щастието е кацнало на рамото на семейните. Очакват ги романтична вечеря на свещи и сексуални мигове.

Лъв
Бъдете особено предпазливи към новите запознанства, особено ако са свързани с деловите ви задължения. Не са изключени сериозни провокации. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. Ще се опитат да ви злепоставят. Бъдете директни и веднага ги поставете на място, стига да знаете кои са, но не и заради предположения, за да не засегнете хора, които нямат общо със случващото се. Изяснете проблемите си в личните отношения. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е различна от отредената ви. Непредпазливия секс ще ви създаде проблеми заради неочаквана бременност и прибързан брак. Бъдете внимателни тази вечер.

Дева
Трудностите ще ви ядосат със ставането. Не водете ненужни разговори, не спорете, защото няма смисъл да се натоварвате с неразбиране от страна на вашите колеги. Отложете важните си делови срещи, ако са свързани с инвестиции. Пазете се от поредните делови запознанства, които ще изиграят неблагоприятна роля в живота ви. Бъдете внимателни и предпазливи. Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви партньори ще ви лишат от сексуални удоволствия.

Везни
Въпреки плановете ви за деня, не ви съветвам да пътувате на големи разстояния, защото сте разсеяни и са възможни конфликти и глоби на пътя. На работното място назряват проблеми, които ще доведат до бъдещи конфликти с ръководството. Възможни са и трудности свързани с неспазени делови обещания. Семейните и влюбените жени да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.

Скорпион
Стабилизирайте постигнатото и се заемете със задълженията си, обвързани със задгранично съдружие, ако е планирано преди време, за да не ви провали. Ако трябва да подписвате документи, не го правете в този ден. Огледайте ги добре, прочетете всичко поне два пъти, за да не допуснете грешка, която да ви струва заплатата. Денят е бил уморителен, мили дами. Вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимния си партньор с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия.

Сревйвц
Пазете се от информация, която ще се окаже подвеждаща и ще ви донесе финансови загуби, от които трудно ще успеете да се възстановите. Разчитайте на интуицията си. В контактите с партньорите си не правете крайни изказвания, за да си спестите проблемите. Дайте си заслужена почивка след края на работния ден. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате.

Козирог
Съветвам ви да сте особено внимателни на работното си място. Избягвайте излишните разговори и отложете взимането на важни решения. Ново делово запознанство ще изиграе положителна роля в живота ви, въпреки предупреждението да внимавате кого допускате до себе си. Очаквайте приходи. Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Зарадвайте интимния си партньор с шампанско, вкусна вечеря и сексуални наслади.

Водолей
Промените са свързани с професионалните ви стремежи и с личния ви живот. Завършването на задачите на работното място ще ви донесе уважение и стабилизиране на изграденият авторитет. Ако избегнете негативното влияние на ваши колеги на работното място и не инвестирате прибързано, ви очакват финансови успехи. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимния си партньор, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора.

Риби
В този ден се вслушайте в шепота на вашата интуиция, която не ви подвежда и ви води в правилната посока. Не се вживявайте много, ако ви поднесат неприятни новини, за да избегнете стреса. Заемете се работата си, но с такт и търпение и без начинания. На работното място уговорете срещите си до края на тази и за следващата седмица. Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимия. Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

Следвайте ни в социалните медии