Дневен хороскоп за 16 август 2019

Петък е време, в което ще трябва да си наложите да покажете съчувствие и разбиране към нуждите и стремежите на хората около вас и най-вече тези, които са част от семейството ви.

Битовите проблеми в дома ви , могат да са причина за мрачно настроение, което само ще разпилее силите и енергията ви, вместо да ги вложите в рационалното разрешаване на конкретния проблем.

Петък няма да бъде благоприятен ден за разрешаване на имотен казус, за който вече има възникнали противоречия в роднинските ви отношения.

Мъжете ще са склонни да виждат негативната страна на всяка новополучена информация днес.

Това, което може да изненада мнозина от вас в петък, са неочаквани пари или неочаквана печалба.

Любовният живот на жените ще е много по-колоритен от този на мъжете, но не бива да живеете с илюзии или да сте наивни.

Овен
Петък ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа.

Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Днес просто е такъв ден.

Телец
Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните.

Времето не е подходящо за пътувания, работа или контакти с чужденци. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Близнаци
Петък ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Възможно е днес работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете.

Ще Ви върнат голям заем. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Бъдете дипломатични и тактични, Близнаци.

Рак
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Петък е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти.

Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. петък посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Лъв
Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Объркани сте емоционално. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение.

Мислете за себе си, за своята работа и за собствените си предпочитания.Няма значение какво и колко ще направите, все ще има някой недоволен.Оставете нещата такива каквито са, не се чувствайте длъжни да се натоварвате с чужди отговорности или да утешавате нечие засегнато его. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Дева
В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари.

Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената Ви нерешителност Ви пречи. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Днес просто е такъв ден.

Везни
Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Не Ви се занимава с обичайната работа и затова Ви се струва изморителна. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате.
В интимния живот емоциите са смесени. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Скорпион
Петък не е еднозначен ден за Скорпионите. Уместно ще е в днешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос.

Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Бъдете оптимисти.

Стрелец
Петък не е еднозначен ден за Стрелците. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Стрелците. В петък се движете повече и планирайте срещи. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи.

Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Козирог
Петък ще сблъска много от представителите на Козирог с нови преживявания. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за поддържане на отношения с хора в чужбина. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения.

Обърнете внимание и на хората в дома си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Водолей
Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им.

Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Петък е доста амбициозен ден за Водолеите. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Риби
В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си.

Бъдете креативни, вместо да лежите на стара слава. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Объркани сте емоционално. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Следвайте ни в социалните медии