Дневен хороскоп за 14 май 2019

Във вторник избягвайте влиянието на ваши приятели или съседи в домашните ви дела или в семейните ви отношения. Възможно е техните намерения да са искрени и добронамерени, но ефекта от техните съвети да бъде негативен. Този ден ще бъде благоприятен за пътуване, но ако то е свързано с престой за няколко дни, седмици или за по-дълго време. Тревогите или безпокойството, които ще преживеете относно събития в живота на жена, могат да са причина за потиснатото ви настроение на моменти, въпреки че вие едва ли може да промените нещо в нейния живот. Вторник ще бъде интересен ден за образованието или кариерата на младите жени, които ще имат някои изненадващи преживявания.

Овен
Днес ще имате изключителна нужда от любов. Дали ще го покажете или кажете – изборът е ваш. И само от вас зависи какви ще са последиците.

Телец
Този вторник забравете за плановете. Всичко ще се случва изневиделица и в последния момент. Опитайте се да се забавлявате със случващото се.

Близнаци
Днес ще имате хиляди по-интересни дейности за правете извън работата ви. Ще трябва да устоите на изкушенията, освен ако не искате сериозни проблеми в офиса.

Рак
Днес ще ви бъде възложена интересна задача. Не бързайте да казвате, че няма да може да се справите. Скоро ще намерите решение и ще се изявите.

Лъв
Това е ден, в който да помислите за приятелите си. Импровизирайте събиране у дома или у ваш близък. Важното е да се отпуснете и да поговорите.

Дева
Това е ден, в който да внимавате с покупките. Ако ви се налага да пазарувате задължително се ограничете само до най-необходимото, за да не фалирате.

Везни
Това е ден, в който съдбата ще е на ваша страна. Бъдете стриктни и внимателни. Търсете знака, който ви трябва дори да е с отрицателен знак.

Скорпион
Това е ден, в който ще знаете отговорите на всички въпроси. Просто ще ви е нужно малко повече време, затова не питайте другите преди да сте попитали себе си.

Стрелец
Този вторник не горете мостове зад себе си. Настроението ви ще е променливо и може да направите погрешна стъпка. Най-добре се въздържайте от крайни решения.

Козирог
Това е ден, в който да се щадите. Пестете силите и нервите си. Днес рискувате да ги вложите в незначителни битки, а важните предстоят тепърва.

Водолей
Това е ден, в който ще имате дар слово. Сега няма да ви е трудно да убедите, когото и да било в правотата ви и да спечелите важни съмишленици.

Риби
Този вторник имате голяма възможност да довършите важна задача. Ако все пак не успеете – не се укорявайте – важното е да работите с пълния ви ресурс.

Следвайте ни в социалните медии