Дневен хороскоп за 13 октомври 2019

Овен
Възможни са трудности в работата. Може да се окаже, че сте разочаровали хората, чието мнение е важно за Вас. Това би било крайно неприятно, тъй като , както и преди, се нуждаете от тяхната подкрепа и одобрение. Старайте се да се държите спокойно и дружелюбно, дори и това да Ви напомня за по-рано допуснати грешки и пропуски. Ако реакцията Ви е бърза, така и няма да успеете да избегнете конфликтите. По-лесно ще Ви е, да се разберете и договорите с по-младите хора, отколкото с по-старите. Малко лекомислено, с мярка егоистично и непосредствено поведение, Ви придава очарование, но пък зарад него, не Ви приемат на сериозно.

Телец
Нима в живота Ви няма друго освен любов, мечти за любовта и планове, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекалено на този аспект в живота? Звездите Ви съветват през този ден да обърнете внимание на нещо друго: приятелство, хоби, професия… Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи.

Близнаци
Забравете за всички условности и днес, в някакъв момент, поканете своя любим човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго ярко събитие, а мястото да е дневната или дори кухнята, а музиката да идва от някакъв малък приемник… Антуражът не е важен. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак
Днес е голяма вероятността , че във Вашия тандем ще се забележи някакво разстройство. На Вас и на Вашия любим човек ще Ви се иска да ръмжите, да се карате и да се хапете един – друг. Не трябва да държите отрицателна енергия у себе си . Ако намерите къде на друго място да я излеете – отлично. Ако ли не … Какво пък, да се поскарате понякога също няма да пречи!

Лъв
За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или много нормално. Изключение могат да направят само отношенията с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в близките дни сте ги разсърдили не на шега и сега ще се наложи доста да се потрудите, преди да започнат да изпитват към Вас предишните любов и доверие.

Дева
Днес за Вашия любим човек ще бъде недостатъчно да разбере, че във вашите отношения нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката трябва болезнено да го удари по носа, за да се замисли най-сетне за желесъобразността и правилността на своите действия. А това е по силите Ви…

Везни
Професионалните разногласия стават все по-големи. Може да пострадате поради нелоялност на деловите партньори или небрежност на колегите. За много Везни сериозен проблем ще станат несправедливите изисквания, предявени от ръководството. Финансовите перспективи са не лоши, като са възможни парични постъпления. Вероятни са проблеми при обшуването с близките, но до конфликти няма да се стигне. Ще успеете да предотвратите разправиите, да урегулирате семейните противоречия и да обясните на любимия човек, че за обиди и недоволство няма причина.

Скорпион
Всякаква физическа активност днес ще Ви дразни : горко на този, който изрази настойчиво желание да изнесете кофата и да полеете цветята, например. Или пък да приготвите вечерята. Денят е подходящ само за мечти за прекрасния принц на бял кон( и естествено – с царско потекло) и златни коси…

Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекалено онова, което става между Вас и човекът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размисли, и би било идеално, ако успеете да избегнете депресията.

Козирог
На Вашия любим човек днес ще бъде много лесно, да Ви обясни някаква истина, която така дълго не сте могли да схванете. За щастие когато я разберете, ще се почувствате свободни и радостни, а също и готови да проявите по-голяма активност. Не забравяйте да поблагодарите на своята половинка за това чувство.

Водолей
Днес ще забележите много интересни възможности, реализацията на които ще Ви даде голяма преднина пред конкурентите. Може да се захванете с най-смелите от тях, защото късмета ще бъде на Ваша страна. Денят е много благоприятен за общуване. Нищо не пречи на отношенията Ви с близките, а и интересни запознанства са твърде вероятни. Ще имате много работа, която ще изисква не само внимание, но и сериозно отношение, ловкост, изобретателност и готовност да се поеме риск. Много начинания през този ден ще бъдат успешни. Някъде към обяд ще разберете как трябва да действате, а благодарение на това ще можете да избегнете грешките.

Риби
През този ден ще имате възможност да проявите най-добрте си качества в професионалната си дейност. Нарастващата Ви интуиция ще Ви донесе успех във финансовата дейност. Това е време, изключително подходящо за сключване на споразумения в бизнеса. Ще се радвате на добра координация между мисловната дейност и постъпките. Настроението Ви е добро, а самочувствието Ви – прекрасно. В романтичните и семейни отношения трябва да отделяте повече внимание на своите близки. Проявите на внимание и доброта ще направят отношенията Ви особено щастливи и ще можете да постигнете хармония в любовта.

Следвайте ни в социалните медии