Дневен хороскоп за 12 септември 2019

Овен
Старайте се малко повече да биете на очи: активно общувайте и проявявайте инициатива в запознанствата. Това е ден, в който можете да се обзаведете с много полезни връзки, без да полагате особени усилия.

Овните- бизнесмени ще намерят нови партньори, а хората на наемния труд ще намерят своя началник-мечта. Не по-зле стоят нещата със запознанствата от личен характер. Започващите през този ден отношения имат огромен потенциал. Неприятности дебнат влюбените Овни.

Заплашва ги караници с любимия човек. Най-вероятна причина за конфликтите са лошите привички, с които те не могат или не искат да се разделят.

Телец
Денят ще бъде доста сложен от професионална гледна точка. Ще се наложи едновременно да решавате няколко задачи, всяка от които ще изисква не само време и усилия, но и висока концентрация на внимание.

Постарайте се да намерите време за кратка разходка. Почивка сред природата, па макар и за малко, днес ще Ви бъде много нужна. Възможна е караница с любимия човек и причината за нея ще бъде не в стари разногласия, а с несходство на мнението за това, което се случва днес.

Предстои Ви да преминете между два огъня: и излишната гъвкавост , и прекомерната непоколебимост днес няма да са Ви от полза.

Близнаци
Днес ще се почувствате доста самотно, дори и да се намирате в прегръдките на своя любим човек. През цялото време ще Ви се струва, че не Ви обичат и ценят достатъчно, а трохичките, които Ви дават, съвсем не са Ви нужни. Постарайте се да се стегнете: преувеличавате, а съвсем не е така.

Рак
Бъдете внимателни, ако планувате някакви дългосрочни мероприятия: има риск да се обвържете с неизпълними задължения или отношения, които ще донесат повече проблеми, отколкото радости.

Въобще, този ден е много подходящ, за да се съсредоточите на текущия момент и да се постараете да се справите с това, което не Ви харесва. Отношенията с близките се подреждат сложно.

Възможни са провокации от страна на роднини, както и опити да Ви накарат да действате под чужди заповеди. Защитавайте своите интереси, дори и да се наложи да действате доста твърдо.

Лъв
За предпочитане е през този ден да останете насаме със своя любим човек и да поговорите от сърце. Това съвсем не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които спешно трябва да се разрешат. Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса как стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат.

Дева
Лошата новина е, че се движите по минно поле, а добрата – че посоката е правилно избрана. Включете бдителността и наблюдателността на пълна мощност, и се дръжте колкото е възможно по-далече от всичко, което напомня суета и прибързаност, и бавно се придвижвайте напред към целта.

Сложно ще се подреждат и отношенията Ви с близките, на които днешното Ви поведение ще се струва до голяма степен странно. Впрочем, всички ще Ви разберат правилно, ако не пожалите време за подробни и многократни обяснения.
На помощ може да разчитате през втората половина от деня, и то – от съвършено неочаквано място…

Везни
Поздравления! Най-на края в отношенията с любимия Ви човек е настъпил наистина светъл период! Звездите не могат със сигурност да кажат, колко ще продължи той и затова Ви препоръчват да се наслаждавате на всяко мигновение. А ще има на какво да се наслаждавате, повярвайте!

Скорпион
Предчувствате събитията и обикновено се оказвате прави. Защо се колебаете, като можете да направите умен изпреварващ ход? Макар че не е за препоръчване, да рискувате прекалено, не е изключено да се вслушате в своята великолепно настроена интуиция.

Обезателно разучете цялата отнасяща се до работата информация, и поработете с детайлите. Ако не действате по силата на порива, може да обърнете ситуацията в своя полза.

Стрелец
Днес в обсега на Вашата територия ще се сблъскат двама бойно настроени човека, и от шума, който ще се вдигне, ще Ви се прииска да се скриете някъде по-далече. Намерете място, на което може да се скриете, или човек, на чието рамо може да поплачете.

Само пред хората трябва да съумеете да се държите подобаващо. Не показвайте своите чувства пред обкръжаващите , и в скоро време хората, които толкова са Ви дразнили, ще се научат да уважават чуждото лично пространство.

Козирог
Днес на Вашия любим човек няма да се прииска много сериозно да се замисли за причините на Вашето настроение, независимо дали то е добро или лошо. Подгответе се, че ще Ви възприеме такива, каквито сте и няма да се старае да измени у Вас каквото и да било, дори и да Ви се прииска обратното.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че Вашия любим човек най-сетне е разбрал, какво искате от него, а също и от живота. Само че това може да се окаже измамно впечатление.
Звездите препоръчват да не се отпускате, а за всеки случай да обясните нещата още веднъж – бавно и разбираемо. Това ще бъде нещо като контролен изстрел.

Риби
Денят е благоприятен за развитие на любовните отношения. Днес са вероятни нови запознанства, които може и да доведат до романтични връзки. Може да получите скъп и приятен подарък от познат човек.

В работата може да сключите сделка с влиятелни и опитни хора. Изпробвайте нови идеи и се стремете към преобразования в сферата на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи само приятни емоции.

Следвайте ни в социалните медии