Дневен хороскоп за 10 август 2019

Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Телец
Ясно ще си дадете сметка днес, че с Вашия любим човек идеално си подхождате и просто сте създадени един за друг. Съвсем очевидно е, че ще има ситуации, коити ще Ви убедят в това. Например, мненията Ви за възпитанието на децата или плановете за прекарване на почивните дни, ще съвпадат. Звездите Ви съветват да пазите Вшите отношения – пълно разбиране между партньорите не се среща често!

Близнаци
Близнаците ще имат шанс да изпитат своите сили на съвършено ново поприще. Денят е много подходящ за започване на търсене на ново място за работ, или да се постараете да привлечете внимането на човек, който отдавна предизвиква интерес у Вас. Самата смелост, да се заемете с такива начинания, заслужава уважение, и не трябва да се учудвате, ако заобикалящите Ви гледат с възхищение. Този ден е свързан с противоречиви емоции, които непрекъснато ще се сменят, а това е доста уморително. Вечерта използвайте за възстановяване на душевното равновесие. За това ще са Ви от полза спокойните занимания и приятното общуване с членовете на семейството.

Рак
Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето желание да се обзаведете с тази така желана „джаджа” или да се отдадете на „магазинотерапия” днес ще приеме широк размах, и затова стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по търговската улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в чуждата реалност. Денят е хубав за медитация и прозрения. Отношенията в семейството и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( евентуално – и настроението) ще Ви донесе успех във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето вдъхновение.

Лъв
Очаква Ви необикновено привлекателно приключение, който ще направи денят запомнящ се, между многото обикновени. Не трябва да мислите, че ще постигнете лесен успех. Ще се наложи да се потрудите и да проявите изобретателност, а може би и да се решите на много рискована крачка. Но все пак звездите ще бъдат на Ваша страна – в това може да бъдете уверени. Отношенията, започнали като нищо не значещ флирт, ще се развиват стремително и ще стават все по-сериозни. Ако не сте готови да се обвържете не на шега, пределно ясно кажете това на всички заинтересувани страни, защото иначе няма да можете да избегнете обидите.

Дева
Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни
Днес ще Ви очакват радостни открития и приятни попадения в личния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже така просто. Какво пък: хванете късмета си с две ръце и го дръжте здраво, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в неизвестно направление.

Скорпион
Днес ще се наложи доста дълго да убеждавате своя любим човек в правилността на това или онова действие, което бихте искали той да предприеме. Не се знае , дали ще успеете да се справите с това или не, но ще се наложи да направите замисленото самостоятелно.Настройте се за това по- рано.

Стрелец
Този ден обещава да бъде доста напрегнат. Ако все- пак успеете да отделите няколко минути, за да направите някому комплимент, може да смятате, че днешната Ви норма за личен живот е вече изчерпана. Всичкото си останало време ще се наложи да разпределите за доста на брой , по- малко романтични занимания.

Козирог
Днес постоянно ще Ви се иска да давате съвети на своя любим човек. Те няма да са винаги уместни и ценни, но пък и Вие далеч не винаги ще разбирате това. Постарайте се да направите всичко възможно, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей
Нещо е на път да се случи, и Вие отлично знаете това. Възможно е, да е крайно време, за да определите среща на човека, по който от доста отдавна въздишате и да си изясните, дали и двамата сте готови, да изведете отношенията си на ново ниво. Последното, направено от Вас предложение е напълно възможно да бъде прието. Или да е била получена и одобрена Вашата кандидатура…. Убедете се, че сте готови за голяма изненада в живота си. Не поемайте твърде много задължения, тъй като много скоро няма да сте господари на собственото си време….

Риби
Животът е дълъг път, изпълнен с големи загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-добър ще бъде прагматичния подход. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а след това може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате определено време с приятели, за да си отдъхнете от всички онези важни въпроси.

Следвайте ни в социалните медии