Динко си купи нов мерцедес – само за 240 бона!

Ловецът на бежанци – Динко Вълев, се изфука с нова лъскава придобивка. Ямболията яхна черен спортен мерцедес за около 240 бона, става ясно от снимки в социалните мрежи.

Покупката на возилото става само месец след като лъскавият златен мерцедес на Вълев бе помлян от камион.

В последните дни на юни камион със зърно удари колата на Динко в района на нивите на главния път Ямбол – Сливен. От сблъсъка предницата на S-купето бе смачкана, а Динко попадна в болница.

“Както си карах, и от нивата излезе камион”, разказва тогава героят от “ВИП брадър”.

От инцидента Динко се отърва само със затруднения с дишането и комоцио. Заради гадене и прилошаване медиците му препоръчаха няколко дни да не гледа телевизия и да не ползва електронни устройства. След като се съвзел, Динко веднага се заел да навакса празнината в гаража си.

Експерти изчисляваха, че мерцедесът с уникалния цвят злато с диаманти струва към 350 бона, а ремонтът ще коства поне 50 хил. лв. Вместо да изправя ламарините на златистата си красавица, ловеца на мигранти решил да си “подари” чисто нова кола.

Решил отново да се свърже с автодилърите си. Поръчал им тазгодишен спортен модел на Мерцедес, досущ като предишния.

За разлика от досегашния двуврат вариант, този път Динко предпочел купе с 4 врати. Базовият модел започва от 195 хил. лева, като в зависимост от допълнителните екстри цената може да се удвои, уточняват запознати.

Тузарското возило разполага с между 400 и 600 конски сили под капака, както и 9-степенна скоростна кутия. За 4 секунди вдига 100 км/ч и харчи само 9 литра на 100 км, обясняват производителите.

Следвайте ни в социалните медии