Димитър Рачков се гаври със Софи Маринова

Няколко дни след като се завърна от меден месец в съседна Гърция, фолк звездата Софи Маринова изгря в „Забраненото шоу на Рачков” в зала 1 на НДК на 16 април. 43-годишната младоженка излезе на сцената, за да изпее два от най-големите си хитове – „Бурята в сърцето ми” и „Джурджевдан, нашумяла в изпълнение на Горан Брегович. На централно място, на първия ред се забелязваше и любимия й Гринго.

Рачков не пропусна да се пошегува с калпавия английски на Софка, който я мъчеше по време на участието й в имитаторското шоу „Като две капки вода”, в което Митко е ководещ. Двамата се сближили именно покрай забавното предаване, а комикът бил много впечатлен от свежото й чувство за хумор и весел нрав. Рачков дори се пошегува и с новото й семейно статукво. Както е известно, колоритната певица дълги години бе като героиня от заплетен латино сериал заради любовните си отношения с доведения си син Дачо.

„Софи, виждам, че Гринго е в залата. Още ли си с него? Да не би вече да си влюбена в баща му?”, помайтапи се Рачков и развесели залата. После уж на шега скастри публиката в препълнената зала. „Вие сте луди да давате по 50 лв. за билет за моето шоу. Хората за тези пари апартаменти си купуват, барабар с терасите”, разсмя гостите си Рачков, намеквайки ги за разразилия се скандал с евтини апартаменти за властта в скандалния небостъргач „Златен век” в кв. „Лозенец”.

През последните месеци Рачков пълни зали и салони из страната с шоуто си. Негов чест гост е шлагерният изпълнител Веселин Маринов. „Шегувам се със Софи и Веско, защото са ми приятели и знам, че няма да ми се разсърдят”, признава актьорът. За участието си в „Забраненото шоу на Рачков” изпълнителите получавали 4-цифрен хонорар. Сумата комикът плащал от джоба си. Митко заработвал стотици хиляди от продадените билети, тъй като залите му винаги били препълнени. Често датата за представлението не била достатъчна и екипът на Рачков бил принуден да насрочи втори спектакъл в същия град. Цените обаче във всеки град били различни, пише “Уикенд”.

Следвайте ни в социалните медии