Джени Суши с шокиращо изказване за Кубрат Пулев

Кубрат Пулев наистина е променен, след като премина курса за сексуален тормоз. Това сподели “потърпевшата” журналистка Дженифър Равало пред “България Днес”, след като калифорнийската атлетическа комисия възстанови правата на българския боксьор да се бие в САЩ.

“Пулев беше наказан за шест месеца, но след това го възстановиха. Реално санкцията бе четири месеца. Заради нея пропусна възможен мач с Антъни Джошуа. В началото мислех, че трябваше да изтърпи всичките шест месеца, но той достатъчно дълго беше наказан. Премина курсовете. Плати глобата и се извини. Доволна съм. Казах го и на второто заседание – изглежда, че е променен. Надявам се да не чувам повече лъжи от него и хората му в социалните мрежи”, коментира репортерката пред вестника.

Жената, която нарича себе си в социалните мрежи Джени Суши, заяви още, че е публикувала клипа, на който Пулев я целува след интервю, тъй като е била вбесена от присмеха му към нея и от факта, че той не ѝ се е извинил, след като я е хванал и за задните части. “Той не се извини. Когато се замислих за всичко това и за целувката, за начина, по който ме хвана за задника, и за смеха… Точно това ме вбеси. Ако беше казал нещо, вероятно щях да изрежа целувката”, посочи тя.

Източник: actualno.com

Следвайте ни в социалните медии