Две 12-годишни българчета и три други деца са изнасилили жена в Германия

Германската полиция разследва група тийнейджъри, сред които и две деца с българско гражданство за участие в сериозно сексуално посегателство срещу млада жена в Германия, предаде ДПА.

Жената е откарана в болница и й се оказва лечение заради получените наранявания, съобщи полицията в германския град Мюлхайм.

Снощи жители на стария град на Мюлхайм били привлечени от непрекъснатия лай на кучето на жертвата. Жената била открита в безпомощно състояние в зелено пространство зад градината си с две момчета от тийнейджърите, които избягали от мястото.

Полицията заяви, че разследва група от три 14-годишни и две 12-годишни деца с българско гражданство. Те са смятани за основните заподозряни за зверството. От полицията не разясниха повече подробности за инцидента.

Припомняме, че в края на 2018 година четирима български тийнейджъри бяха осъдени на затвор за участие в груповото изнасилване на 13-годишно момиче в югозападния германски град Фелберт. Осем момчета на възраст между 14 и 17 години бяха обвинени, че са нападнали девойката, докато се прибирала вкъщи от плувен басейн, завлекли я в близка гора и я насилвали, докато не се намесила минаваща през гората жена. Други двама младежи избягаха със семействата си в България, където бяха задържани и съдени отделно.

Следвайте ни в социалните медии