Г-н премиер, срам ме е от вашето безсрамие!

Срам ме е и срамът надделява над гнева дори!

Живеем в държавата на мутрите, мафиотите, насилниците и корумпираните партийни калинки!

Тази сутрин за пореден път в национален ефир премиера Бойко Методиев Борисов заяви, че е „пердашил много пъти“ своят братовчед Ради (Радослав Иванов). Казва го с гордост и някак с особено самодоволство! Хвали се с тези свои постъпки.

Каква е истината!

Всеизвестно е, че премиера Бойко Методиев Борисов е роден през 1959г. Но едва ли някой знае, че „братчеда Ради“ е роден 1969г. Борисов заявява, че не си е говорил с „братчедите“ от 30-40 години, а преди това ги е биел. Пердашил ги е много пъти. Преди толкова години Борисов е бил 20 и няколко годишен мъж, а „братчеда“ е бил в четвърти клас, или пети. Лесно един 20 годишен мъж трениращ карате да пребие едно десет годишно дете в четвърти клас. Може да го бие всеки ден. По няколко пъти на ден, ей така за удовлетворяване на перверзните си комплекси и нужди. Това ни казва и премиера, че „пердашил съм го много пъти“. Премиера на една европейска държава заявява на всеослушание и се хвали, че е като млад мъж е биел малки деца и на това половината „матриал“ се радва и възхищава!

СРАМ И ПОЗОР, ХОРА!

Такива, като Борисов трябва да бъдат съдени и осъдени, за насилие над деца трябва не трябва да има давност. УТРЕ вашето дете ще се прибере пребито и неговият насилник ще се оправдае „Направих като Бойко“! Като Бойко ще пребиват децата ви, като Бойко ще нарушават законите, като Бойко ще лъжат и крадат! Това е „идеала“ на една осакатена и изродена нация – една долнопробна мутра, която се хвали как е пребивала братовчедите си през детските им години. На фона на национални дебати за закрила на децата и насилето над деца.

Длъжен съм да припомня! Един от любимите министри на Бойко Борисов – Московски уби собственото си дете и остана министър. Трябваше да умрат още 20 българи край Своге, за да подаде оставка и Борисов да го прати за награда за шеф в Черноморска банка с 12 000 лева заплата. Друг кмет на ГЕРБ и Борисов от Трън удари и инвалидизира дете, като се оправда, че детето се е ударило в джипа му. Председател на общински съвет от ГЕРБ уби човек и прехвърли вината на чест годишният си племенник. Стотици деца умряха в България по времето на режима на Борисов, защото за тях пари за лечение няма! Събираме левчета с СМС-и, но често закъсняваме… Пари обаче за „джипки“ по половин милион да се вози Вожда има!

Борисов е вреден не само заради тоталният грабеж на който е подложена държавата, Борисов е вреден защото убива морално и ценностно народа. Над милион млади, образовани и кадърни българи бяха прогонени от режима на Борисов, от мизерията и зверската корупция! На мафията и мутрите не им трябват мислещи, питащи, искащи, свестни и можещи хора! Тях не могат да ги бият и пердашат. Трябват им такива , като тях – жалки старахливци, които бият малките и слабите и крадат и лъжат без да им мигне окото! Огледайте се, бавно се превръщаме точно в това – общество на комплексирани детепребийци и страхливци.

Колко трябва да си страхлив, Бойко, за да се хвалиш, че си пребивал братовчеда си, като малък, при положение, че си с десет години по голям от него?! Каква гордост е това да биеш деца? Ела и се „пердаши“ с мен, като си толкова бабаит. Защо се криеш? Не си стъпвал във Видин от шест години, от както създадох БОЕЦ! ЗАЩОТО СИ СТРАХЛИВЕЦ, БОЙКО! Едно е да биеш малки деца, друго е да даваш обяснения за престъпленията си пред хора, които имат куража да те посочат с пръст и да питат! И не само да питат!

Не мога и няма как да приема това. Вярвам, че в България винаги е имало и сега има непримирими хора, които са се борили срещу злото дори и в най-мрачните времена. БОЕЦ е органзиация, която събира непримиримите и смелите, будните и запазилите чувството си за справедливост. ЗА ДА СЕ ПРЕБОРИМ СЪС ЗЛОТО, С МАФИЯТА, МУТРИТЕ И ЧЕНГЕТАТА. С мутрите, ченгетата и насилниците, които ограбват народ и държава. И няма какво да ни спре.

Ще плащате за всичко!

Георги Георгиев – ГД БОЕЦ

Следвайте ни в социалните медии