Голата жена от финала на Шампионската лига: Харесва ми да правя луди неща (Видео)

Американският модел Кинси Волански се сдоби със световна слава само за една нощ, след като излезе полугола на терена през първата половина на мача между Ливърпул и Тотнъм на финала на Шампионска лига в Мадрид.

Малко след проявата ѝ стана ясно, че целта на блондинката е била да популяризира сайта за възрастни Vitaly Uncensored на своето гадже – Виталий Здоровецкий, който е известен влогър, отбелязва Gong.bg. Но “безплатната реклама” донесе дивиденти и на самата нея.

За по-малко от 24 часа блондинката стана интернет сензация с над 2,5 млн. последователи в Инстаграм.

ВИЖТЕ КАК КИНСИ СМУТИ ВСИЧКИ НА СТАДИОНА В ГАЛЕРИЯТА

Към днешна дата обаче профилът ѝ в социалната мрежа е блокиран.

Новината съобщи самата тя в Туитър, като уточни, че акаунтът ѝ бил хакнат.

“Най-откачените 24 часа в живота ми”, така описа преживяното 22-годишният модел и допълни, че желанието ѝ е било единствено да излезе от зоната си на комфорт. “Харесва ми това чувство – адреналинът който изпитваш, когато правиш луди неща”, споделя Кинси.

Видео:

Освен световна слава, провокацията на 22-годишната американка изглежда ще ѝ донесе и предложение за брак.

“Нямам търпение да се оженя за теб”, написа Здоровецкий в Туитър.

Самият той може да се похвали с нарушение от подобен характер.

През 2014 г. той нахлува на терена и прекъсва финала на Мондиал 2014, поради което има доживотна забрана за посещаване на спортни събития.

Изглежда забраната не е пречка за Виталий Здоровецкий да постига целите си.От профила му в Инстаграм става ясно, че двамата с Кинси са заедно от година и връзката им е сериозна.

Следвайте ни в социалните медии