Глобиха жена, пострадала на АМ “Тракия” след катастрофа с глиган

Млада жена беше ранена след катастрофа с глиган, озовал се на магистрала “Тракия”, а после я глобиха за несъобразена скорост.

В сутрешния блок на Нова телевизия Михаелва Иванова разказа, че инцидентът е станал на 26 ноември вечерта, докато се е прибирала към Бургас от София. Дивото животно излезе на пътя. Опитах се да го избегна, но не успях. Спуках предна гума, колата се преобърна и отиде в канавката, заяви тя.

Михаела е била в колата с още двама души. Като спря да се върти автомобилът, се молех да сме живи и здрави. Те са само с натъртвания, аз съм с комоцио и разкъсани вратни мускулни влакна и сухожилия, уточни пострадалата.

След катастрофата Михаела е глобена за несъобразена скорост. Движех се със 100-110 км/ч при разрешена скорост на магистралата 140 км/ч, твърди младата жена.

От пътната агенция казват, че не са намерили никакви следи от диво животно на мястото, а предпазната мрежа е била здрава.

Бащата на Михаела Станислав Иванов обаче е категоричен, че това не е истина. След катастрофата видяхме половин мрежа, имаше пътеки от преминаващите животни. Понастоящем това е нова мрежа. Взел съм малко косми и кожа, полепнали по колата след катастрофата. Ще заведа дело срещу институциите. Недопустимо е в 21 век да има диви животни по магистралите. Трябва да се накажат хората, които отговарят за това нещо, подчерта мъжът.

Следвайте ни в социалните медии