Галена пие от сутрин до вечер, вижте защо (видео)

Галена отново е решила да нагорещи страстите с признанието, че пие от сутрин до вечер. Шокиращите думи на поп фолк любимката имат своето логично обяснение. В основата на всичко стои любовно разочарование, заради което тя е готова на крайности.

Но преди да се зачудите каква е тази толкова тежка драма в живота на певицата, трябва да добавим, че това всъщност е сюжетът на новата ѝ песен и клипът към нея, който излезе преди дни.

Във видеоклипа към песента “Паника”, Галена се превръща в герой от фантастична сага, за да пребори любовната мъка.

“Паниката хвана ме, след като заряза ме и пия през деня, вечерта, до сутринта. И при теб ли е така, как лекуваш болката, действат ли ти аналгин, никотин, кокаин”, пее звездата в припева на песента.

За този проект певицата и екипът ѝ пътуват до Испания, за да реализират лентата, в която звездата застава зад волана на уникалния спортен автомобил De Lorean DMC-12, познат като машината на времето в трилогията “Завръщане в бъдещето” на Робърт Земекис.

Интерес предизвикват и локациите, които зрителите виждат във видеоклипа. Една от тях е природен парк Барденас Реалес, който може да ви изглежда познат, защото е бил място за снимките на “Игра на тронове” и един от филмите за Джеймс Бонд – “Един свят не стига”.

Феновете не пестят комплименти и високи оценки за Галена по отношение на новата ѝ песен. Те коментират, че “Паника“ може да се конкурира с проекти от световна величина.

Зад музиката и аранжимента на парчето стои Йорданчо Василковски – Оцко, а Атастасия Мавродиева е автор на текста. Режисьор и сценарист е Salih Sali, оператор е Bruno Amaral. Стилистът Добромир Киряков за пореден път успява да преобрази Галена, която показва страхотни визии в “Паника“.

 

Следвайте ни в социалните медии