Войната между Галена и Мария с неочакван обрат

Рязко и неочаквано затопляне в отношенията настъпи между Галена и Мария. Години наред те, меко казано, не се понасяха.

Две от най-оборотните пайнерки спретнаха спонтанна съвместна изява в един от най-известните клубове в Слънчев бряг. Официално участието бе на Галена, а колежката ѝ бе в публиката с приятелки, разказват от таблоида “Уикенд”.

В момента, в който Галена запя парчето на Мария „Най-добрият“ я покани на сцената. Двете зарадваха почитателите с импровизиран дует и кръшни танци. След еуфорията от съвместната им изява, феновете си припомниха, че само допреди няколко години в бранша се носеха слухове за тиха война между двете. Не можели да си поделят наградите на „Пайнер“, които бяха спрени от съображения за спокойствие в редиците на попфолк гиганта. Чудели се как да си поделят и хитмейкъра Кости.

В миналото борбата за най-престижните категории в наградите на „Пайнер“ бяха между Галена, Мария и Преслава. Преслава обираше статуетките, за които колежките ѝ бленуваха. И докато Галена също отнасяше по някоя награда, Мария дори не беше сред номинираните. Това бе повод да се заговори, че не харесва Галена, припомня изданието.

Двете изпълнителки се състезавали и за вниманието на Кости Йонита. По време, когато композиторът стана любимец на родните фолк певици, се понесе слух, според който Мария била убедена, че е с предимство пред останалите. Първо тя прослушвала всичко ново от Кости и едва тогава парчетата стигали до колежките ѝ. Дали това е вярно или е просто клюка, така и не се разбра, но слуховете за тиха война между Мария и Галена се носеха доста дълго. Днес обаче, двете са доста близки, твърдят хора от бранша.

Следвайте ни в социалните медии