Виновен ли е боклукчийският камион за този инцидент в София! (ВИДЕО)

Супер дебилна катастрофа се е разиграла преди дни в столицата. Това стана видно от видео, качено във фейсбук групата „Видяно в София“.

Кадрите бяха разпространени от Христо Стоев‎. Видеото е заснето от охранителна камера, а като коментар мъжът е написал „Камион на чистотата удря паркиран автомобил и бяга“.

Не става ясно къде точно се е разиграла случката, но от заснетото се вижда как камион на почистващата фирма в София „Чистотоа Искър“ минава по улица, но точно преди кръстовището закача паркиран автомобил. Влачи го няколко метра, а после шофьорът на камион отпрашва без дори да провери какви са материалните щети по паркирания автомобил.

Видео:

Под видеото веднага започнаха да валят куп коментари, а хората бяха разделени по темата кой има по-голяма вина за случилото се – шофьорът на спрения автомобил или този на камиона, който го помита.

„Прегледах улицата с Google Maps, там няма знак и улицата е двупосочна. Законово има право да е паркиран там“, пише мъж.

„Законът повелява поне 5 метра от кръстовище“, споделя друг, защитаващ собственика на пометената кола, но друг му опонира: „Кой я знае “шофьорката” как криво е била застанала. Бас хващам че е стърчала поне 20 санта извън лентата си“.

„Редовно нанасят щети и бягат. В половината случаи виновни са неправилно паркираните коли. В другата половина е виновен шофьора на камиона или идиотите, които хвърлят кофите. Скоро с очите си видях как без да им дреме джасат контейнерите в коли, паркирали близо до тях. Лигавеха се и накрая единия така засили една от кофите, че изкриви калника и счупи огледалото на паркирана ПРАВИЛНО кола. После веднага се ометоха“, споделя пък възмутен софиянец.

Следвайте ни в социалните медии