Виктор Калев прибира 300 бона след раздялата със Слави Трифонов

Рекордни хонорари заработва актьорът Виктор Калев след раздялата с “Шоуто на Слави”. Комикът направо забогатя, а постановката му “Грамофонът”, която представя активно в страната и чужбина, му носи повече от добри приходи, пише “България днес”.

Само за изминалата 2018 година той е декларирал печалби от почти 300 000 лв. Графикът на Калев е запълнен и за цялата 2019 година и се очаква в края на годината сметките му да набъбнат още повече.

През последните месеци актьорът имаше редица участия и зад граница. А те обикновено му носят още по-добри приходи.

Близки до актьора споделят, че той е изключително практичен и финансово добре ориентиран. Затова и не харчи излишни пари.

Още в началото на “Грамофонът”, Калев пресметнал, че това представление ще му донесе много добри доходи. Затова и категорично напуснал „Шоуто на Слави”.

„Виктор напусна, чак когато вече беше сигурен какво ще се случи с бъдещето. Добре пресметна, че тези пари няма как да изкара при Слави от заплати. Намери кой да популяризира спектакъла му и го направи”, издават негови близки.

Заради неговата способност да прави икономии, той понякога си навличал и бели с някои колеги. Така наскоро се замеси и в скандал с Дани Милев.

Музикантът го обвини, че бендът му е работил почти без пари за „Грамофонът”. Калев обаче не е коментирал тези обвинения.

Версията за раздяла с Дългия заради пари е основната, коментират и от екипа на Слави. Появиха се слухове, че артистът искал все по-високи хонорари от Слави, което довело и до раздор помежду им.

Каквато и да е причината, двамата отдавна са заровили томахавката. Слави дори удари рамо на Виктор, като го покани в шоуто си, за да разкаже за спектакъла си. А такъв жест той не е правил за абсолютно никой друг свой служител.

Следвайте ни в социалните медии