Вижте трите тайни за изгодно пазаруване в Интернет

Изгодно, качествено и по възможност – от добър бранд – всички искаме да пазаруваме хубави неща на ниски цени. Знаем ли обаче какви са триковете и как можем да имаме хем хубави дрехи и обувки, хем да не изразходваме кредитната си карта още в края на ноември, цял месец преди Коледа? Прочетете този материал за да разберете някои наистина ценни хватки за изгодно пазаруване!

На първо място – за да купуваш на добри цени, трябва да знаеш от къде можеш да вземеш качествени стоки с истинско намаление. За да получиш тази информация трябва да направиш нещо много важно – да се абонираш за нюзлетърите на някои големи сайтове, които правят често намаления. Традиционно те уведомяват само регистрираните си потребители за тях. Ако влезеш в сайта на answear, например и се регистрираш за техния нюзлетър, получаваш автоматично 25 лева отстъпка от първата си покупка. Какво ще кажеш? Искаш ли да имаш едни 25 лева в сметката си? Става буквално за 20 секунди. Абонирай се Т У К и си купи нещо хубаво за Коледа още сега.

На второ място – следи за всякакви #giveaway инициативи. Бас ловим, че няколко от любимите ти блогъри ще раздават подаръци тази зима. Участвай в техните предизвикателства с подарък и може да се сдобиеш с нещо наистина ценно и то напълно безплатно. И не бъди от тези, които си казват, никога не печеля. Може би точно този сезон късметът е на твоя страна. Поинтересувай се какви игри с награди има около коледните празници. Ние дочухме, че момичетата от woman.bg ще правят супер як коледен проект и ще раздават наистина много награди.

На трето място – за да пазаруваш изгодно – трябва да си направиш план за действие. И това вече е сериозно. Няма как да очакваш да купиш подаръци за всички н а 24-ти декември. Това означава празни магазини, изнервени служители, стока в безпорядък и една голяма тълпа клиенти, която иска всичко, веднага и на най-изгодната цена. Това което искаме да ти кажем е – ако миналата година си купил подаръците в последния момент – този път си състави план. Действай смело – още този месец. Сега е перфектното време да поръчаш някоя наистина качествена дреха или аксесоар за любим човек. Ако поръчаш сега, шансът да имаш страхотен подарък за Коледа е много голям. Не оставяй поръчките онлайн за последния момент. Нека не забравяме, че освен всичко останало, по Коледа традиционно пада и сняг. А ти не искаш подаръците за любимите ти хора да закъснеят нали. Затова и последния ни съвет е – поръчай подаръците сега, за да дойдат навреме. От екипа на answear имат страхотни намаления в момента, които хич не са за изпускане.

Следвайте ни в социалните медии