Вижте посланието, което Бойко Борисов сподели във Фейсбук (Видео!)

Благодаря на всички, които работиха толкова активно в кампанията при едни трудни условия. Това заяви премиерът Бойко Борисов във “Фейсбук” видеоклип.

“Искам да помоля за подкрепа, всички които са доволни от работата ни – тротоари, улици, пречиствателни станции, магистрали, жп линии, театри, опери, детски градини и училища. Извиняваме се и молим за прошка, ако някъде с “майсторлъка” си сме направили така, че някой ремонт да не ви харесал много. За сметка на това винаги бързо сме поправяли след това”, каза още премиерът.

“Подкрепете ни – отборът на ГЕРБ е най-можещ, знаещ, подготвен и най-доказан. Знайте, че сме си научили грешките и в следващите мандати на кметове няма да ги допускаме”, допълни Борисов.

Видеото беше придружено и с друго послание на Борисов:

“В последния ден от предизборната кампания искам да благодаря на всички за труда и енергията, които положихте в тази нелека надпревара. Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме сред хората. Стиснахме ръцете им и чухме критиките им – лично очи в очи.

“Поздравявам и колегите от смесените региони, където се водеше най-тежката предизборна надпревара. Благодаря Ви, че не отстъпихте от принципите и позициите си. Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър.

Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас. Който не е работил в интерес на гражданите – разделяли сме се с него. И занапред ще е така! Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!”

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2566443326917055/

Следвайте ни в социалните медии