Вижте папарашки СНИМКИ на бременната Златка Райкова

Златка Райкова е поредната родна знаменитост, която бе разобличена, че умишлено вталява фигурата си с фотошоп и заблуждава за реалното състояние на физиката си.

След като Андреа втрещи цяла България с гигантските си телеса, меки като козунаци сумо-баджаци и огромен целулитен задник на бучки като размазаната от Кличко физиономия на бившата ѝ половинка Кубрат Пулев, същото се случи и с блондинката, която чака дете от банкрутиралия футболист Благой Георгиев, пише lupa.bg.

През цялата си бременност плеймейтката не спря да си пуска обработени фотоси в мрежата, на които е висока, слаба, с фина талия и нежни извивки, въпреки нарастващия корем. Лъжата, че е в топ форма и за нея природните закони не важат, вървеше до едно време. Но дойде момент, в който истината за фигурата ѝ започна излиза наяве в популярната Инстаграм страница – TherealSfw. За пореден път папарашки фотоси доказаха, че обезформянето на фигурата, което е типично за почти всички бъдещи майки, е застигнало и Златка Райкова, но тя се опитва да го изопачи и да се прави на неустоима сексбомба. Прочетете повече и вижте снимките – Тук!

Следвайте ни в социалните медии