Вижте новата Lada 4×4 (Снимки)

След поредица от шпионски снимки, АвтоВАЗ най-накрая реши да представи официално обновената Lada 4×4. Във външния вид на колата няма големи промени, а всички усилия са били изразходвани за модернизация на интериора и някои технически нюанси.

Промени в дизайна могат да се забележат само ако погледнете внимателно фаровете в предната броня на Urban версията. Като се има предвид, че производителят не е публикувал изображения на задната част на всъдехода, то можем спокойно да предположим, че тя е останала непроменена.

В салона на новата Lada 4×4, обаче, промените са по-мащабни. Дизайнът на централната конзола е изцяло променен и е добавено ново приборно табло. Освен това са се появили нови седалки, а на задния ред най-накрая има и облегалки за глава. Обновен е и воланът.

Техническото обновление е минимално. Сменени са опорите на двигателя и леко е подобрена звукоизолацията. Двигателят на новата Niva все още е без алтернатива – бензинов двигател с мощност от 83 конски сили и с обем от 1,7 литра. Трансмисията е 5-степенна ръчна, а задвижването е на четирите колела.

Следвайте ни в социалните медии