Вижте кой печели “Гласът на България”

22-годишният Кирил Хаджиев – Тино от Варна е с най-големи шансове да стане победител в шестия сезон на шоуто за певчески таланти „Гласът на България“, пише “Галерия”.

Той е от отбора на Камелия, която досега не е имала участник, завоювал първото място в шоуто. За разлика от ветерана в журито Иван Лечев, който цели два пъти е имал победители от своите отбори.

Тино ще се състезава на финала с Ива Георгиева, Надежда Александрова и Атанас Кателиев. Те ще се борят за голямата награда от 50 000 лева.

Кирил вече има много почитателки, които ще гласуват за него на 9 юни. Той се радва на най-голяма популярност и в социалните мрежи. Един от полуфиналистите от „Гласът на България“ ще има уникален шанс да влезе в студио заедно с „Клийн Бендит“. Британската банда ще избере българския глас, с който да запишат специална версия на свое култово парче.

Музиката е неизменна част от живота на Тино. Той има своя банда, с която свирят авторска музика и правят кавъри. Заради екстремно ниския му кадифен тембър го наричат „българския Ник Кейв“.

За съжаление на своите почитателки младият певец обаче не е свободен. Приятелката му завършва кино и театър в Рединг, Англия. От година и половина са заедно и поддържат връзката си от разстояние. Виждат се през два-три месеца, но пък много си пасват. Тя обаче е решила да остане в Англия, докато той иска да продължи да се занимава с музика в България и затова още не знае как ще продължат отношенията им занапред.

Следвайте ни в социалните медии