Вижте кой е новият тото милионер в България (Снимка)

Соня Върбанова е 101-ият тото милионер на България. Тя спечели 3 272 500 лева от 28-и тираж на Българския спортен тотализатор, съобщават от БСТ.

Соня Върбанова е на 66 години и играе с печелившата комбинация от 1993 година. Числата всъщност са на майка ѝ, но попълва и комбинация, завещана от баща ѝ, който дълги години работи в тото пункт. Четирите колонки в квитанцията допълва с две свои и всеки път пуска един и същи фиш.

Любопитен факт е, че Соня е родена на 28 април, какъвто е и номерът на тиража, от който печели. Соня казва, че нощта преди тегленето сънувала пророчески сън. В него се видяла в асансьор и хората, с които се возела, я попитали къде отива, като казали, че най-високият етаж е шестият. На другия ден, когато гледала тегленето на числата в 28-ия тираж, започнала да отброява – първото го има, второто присъства, третото е там и така до шестото, от което по-високо нямало.

Соня има двама сина, внучка и внук. С парите смята да помогне на семейството си и да дари една част от сумата за благородна кауза.

Следвайте ни в социалните медии