Вижте кои са най-големите грешки, които мъжете допускат по време на секс

Британско проучване, обхванало 1000 жени, дава отговор на въпроса кои са най-големите грешки, които мъжете допускат по време на секс. Съдейки по резултатите от допитването на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, цели 74% от участничките считат липсата на любовна предигра за най-сериозното мъжко прегрешение.

Представителите на силния пол, които стигат до кулминацията в половия акт първи, са гледани с лошо око от 68% от дамите. Третият най-сериозен недостатък на мъжете, според 62% от участничките, е тромавостта, пише dir.bg.

Някои жени вероятно харесват партньорите да им нашепват мръсни думички по време на секс, но повечето представителки на нежния пол не одобряват грубите и цинични слова. Черна точка носи на мъжете и липсата на общуване и интимност след края на половия акт.

Сред най-сериозните прегрешения на мъжете в леглото жените открояват още бързото им заспиване след секс, коментарите по отношение на дамското тяло, допускането, че знаят какво иска партньорката, придържането към собствения сексуален план и игнорирането на езика на женското тяло, и възприемането на секса като чисто физически акт без емоционална ангажираност.

Следвайте ни в социалните медии