Вижте кои зодии са най-палави в леглото!

Меракът за секс може да зависи от много неща. Я нов партньор, я доволство от живота, я демонстрация на полова мощ. Звездите обаче също има какво да кажат по темата. Кои са 6-те зодии, които най-много се наслаждават на секса.

Овен

Управлявани от Марс, жените от тази зодия са изключително активни, когато става въпрос за секс. Това важи и господата Овни, но те са доста непредсказуеми и когато искат да се развихрят интимно, им се ще това да стане мигновено. Страстният Овен почти никога не разочарова в леглото.

Риби

Управлявани от Нептун, Рибите обичат секса, но трябва да постоянно да бъдат изненадвани между чаршафите. Те ще се отегчат, ако партньорът им настоява да разменят ласки в една и съща позиция. Предизвикайте ги, изненадайте ги и те ще правят любов с вас до края на времето.

Везни

Интелектът възбужда Везни. Трябва да ги съблазните с ум и интелигентност, преди да се озовете в леглото. Хората от тази зодия обожават добрата предигра, в противен случай нито една Везна няма да погледне към вас със сластен пламък в очите.

Телец

Подобно на Везните, Телецът се нуждае от добра прелюдия, за да се подготви засекс. Той обича ласките и това е най-добрият начин да го съблазните. Бъдете нежни и за нищо на света не го пришпорвайте. Дайте му време и Телецът ще ви разбие в леглото.

Дева

Чувствителността и физическата привлекателност са ключови афродизиаци за Девата. Ако притежавате и двете, тогава не е нужно да се притеснявате. Прелъстете я и се наслаждавайте на магията.

Водолей

Водолеят обича секса повече от вербалната комуникация и е един от най-дивите и смели зодиакални знаци. Той без проблем ще се отдаде на диви перверзии. Пригответе се да бъдете отнесени от вихъра.

Източник: mila.bg02

Следвайте ни в социалните медии