Вижте как лъжат различните зодиакални знаци

Казват, че почти всеки лъже, но с различна цел и при различни обстоятелства. Ако обаче се чудите как да разберете дали човекът срещу вас ви лъже или пък искате вие самите да не бъдете хванати в лъжа, то трябва да знаете, че зодиакалният знак издава много за това как човек послъгва.

Ето как послъгват различните зодии и как да ги изловим в измама:

Овен

Овенът като правило се опитва да не лъже без причина. Те са доста убедителни, що се отнася за това да си измислят някаква задача или проблем и затова да ги хванете в лъжа е доста трудна задача. И все пак след задълбочен анализ на извиненията им можете да намерите много несъответствия в казаното от тях.

Телец

Телецът използва измамата, за да изглежда по-добре в очите на другите. Често прибягват до лъжа, когато говорят за пари и отношения с противоположния пол. Те обаче не са чак толкова добри лъжци и с времето измамните им думи лъсват и маските падат.

Близнаци

Близнаците са изпечени лъжци. Те са много умни и ловки манипулатори, които могат да тъкат несъществуващи истории и да измислят безпрецедентни ситуации. Всеки им се връзва без грам съмнение и много трудно може да бъде уловен Близнак в лъжа, тъй като те помнят всяка лъжа, която са изрекли.

Рак

Раците са много чувствителни към всякакъв вид измама и затова прибягват до нея изключително рядко. Лъжат основно, за да предпазят приятел или член на семейството, да защитят някого от неприятни чувства или да скрият тъжната истина.

Лъв

За Лъвовете измамата е част от живота, но само за да скрият сивотата и тъпотата на ежедневието си. Историите на хора, родени под егидата на този знак, са изпълнени с измислени детайли и рядко има сериозни съвпадения с реалността. Въпреки това лъвовете рядко прибягват до измама.

Дева

Девиците са си честни по природа и затова рядко послъгват. По-възможно е в лъжа да бъдат уловени мъжете от този знак. Жените осъзнават, че не е добре за тях да лъжат и да прибягват до подли методи. Много е лесно да изложиш лъжец от зодия Дева, тъй като те го правят много тромаво, освен това често се изчервяват, отклоняват очите си и казват глупости, докато послъгват.

Везни

Везните обикновено не лъжат директно, а все шикалкавят и заобикалят истината. Те се опитват да не лъжат изобщо в живота, а просто да скрият някои подробности от живота си и биографията си. Но на работното място те са щастливи да преобърнат интригите и злостните шушукания. Те винаги се опитват да се измъкнат от водата сухи, но не винаги им се получава.

Скорпион

Скорпионите са способни да избълват куп невярва информация. По този начин те запазват собствения си образ и получават влияние. Тези хора обичат измамата, а чрез нея и да печелят пари и да създават мистериозна аура около себе си. Да хванеш Скорпион в лъжа е доста трудно, тъй като те ще направят всичко, за да им повярват всички.

Стрелец

Стрелецът обича да лъже за всякакви дреболии, а и за да победи в даден спор. Те си измислят несъществуващи факти и са склонни да преувеличават собствените си заслуги във всичко. Въпреки това, те не изграждат дългосрочни планове, свързани с лъжите и лесно се отказват от собствените си думи.

Козирог

Козирозите не се срамуват от собствените си лъжи и често прибягват до тях, за да се издигнат нагоре по кариерната стълба. Често те успяват да заблудят всички, особено що се отнася до статута, социалната си позиция и доходите им. И все пак не е много трудно да ги хванете в лъжа – докато го правят те са много притеснени.

Водолей

Водолей лъжат от страх, че може да останат сами. Често те пробягват до измама, когато закъсняват или послъгват хора, на които не вярват. Изключително трудно е да се улови Водолеят в лъжа, тъй като те са доста добри психолози.

Риби

Рибите толкова украсяват реалността, че те не лъжат, а направо фантазират. Обикновено най-много послъгват тези, които са самотни, а неистините, които изричат не са с цел да намажат някой лев или да навредят на някого, а за бъдат по-важни в очите на околните. В живота на Рибите често има несъществуващи взаимоотношения или смешни истории, които не са се случили. Никак не е лесно да ги хванете в лъжа – просто го правят много нескопосано.

Следвайте ни в социалните медии