Вижте какво забрани кралицата на Меган и Хари

Принц Хари и Меган Маркъл трябва да се откажат от бранда „Sussex Royal“, след като решиха да се отделят от британското кралско семейство, съобщава DailyMail, цитиран от DarikNews.

След дълги преговори с кралицата и кралския двор експертите стигнали до заключението, че вече не е уместно младото семейство да използва думата „кралски“ в своя „брандинг“.

Хари и Меган похарчиха десетки хиляди лири за нов уебсайт с името „Sussex Royal“, който да допълва популярния им профил в Instagram. Те се опитаха и да регистрират “Sussex Royal” като глобална марка за редица артикули и дейности, в това число дрехи, канцеларски и образователни материали. Започнаха и създаването на благотворителна фондация, която носи същото име.

Профилът им в Instagram пък има 11.2 милиона последователи.

https://www.instagram.com/p/B7EaGS_Jpb9/?utm_source=ig_embed

Това е сериозен удар за херцога и херцогинята на Съсекс, които сега трябва да започнат да пререгистрират и ребрандират всичко.

Принц Хари, съпругата му и синът им Арчи, вече са в Канада, след като обявиха оттеглянето си като старши членове на кралското семейство.

През януари Бъкингамският дворец оповести споразумението с херцозите на Съсекс, които пожелаха да се оттеглят от кралските си задължения и да бъдат финансовао независими. Кралица Елизабет Втора уважи желанието им.

Следвайте ни в социалните медии