Венера в Стрелец – вижте за какво е благоприятен периодът

Време е за любов, време е за авантюризъм и търсене на интелектуална и духовна близост! Венера влезе в Стрелец на 2 ноември и ще остане там до 26 ноември. Във философския и огнен знак Стрелец Венера има възможност да се разгърне след дълбоките води на Скорпиона.

Ако вече сме влюбени, периодът е чудесен да преоткрием радостта в себе си и в отношенията. Ако желаем да имаме човек до себе си – ще усетим желание да отворим сърцето си за нови хора и преживявания (предвид ретроградния Меркурий, за някои това може да е повторна среща с ново начало). Мечтите за големия свят, философските идеали, желанието ни да обичаме и да бъдем безгрижни като деца ще бъдат глътка свеж въздух след плутоновата енергия на новолунието. Ще усетим, че ни вълнува голямата картина – тази която ни кара да погледнем нагоре към небето и да си кажем, че няма невъзможни неща. Независимо дали сме в тандем или соло – най-важното е да се наслаждаваме на това, което правим и да помислим как бихме могли да обичаме повече себе си.

Вдъхновението и оптимизмът ще бъдат подсилени от преминаването на Венера през Юпитер, които заедно ни водят към сбъдването на желанията. Търсенето може да ви отведе към нови проекти и добри възможности, но не забравяйте, че е добре да правите каквито и да било писмени договорки след края на ретроградния Меркурий на 22 ноември.

Периодът ще бъде най-освежаващ за зодиите от огнената триада и тези, които имат планети в огнени знаци. Въздушните знаци ще усетят раздвижване и и усещането, че ако пожелаят, могат да получат това, което толкова много искат в момента. Вземете един шоколадов бонбон и се усмихнете на живота!

Следвайте ни в социалните медии