Васил Божков продължава да разиграва невиждани циркове с бъдещето на Левски

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков, който се укрива в Дубай, продължава да разиграва невиждани циркове с бъдещето на Левски.

Този път Божков публикува анкета във “Фейсбук”, в която пита :”Кой да бъде новият собственик на ПФК “Левски” АД”, като по този начин отново си позволява да се гъбарка с хилядите фенове на столичния клуб.

“Преди седмица се надявах да се прекратят задкулисните игри с ПФК “Левски” АД. Не се случи. Вие решете кой да получи мажоритарната собственост. Тук ви предлагам четирите най-обсъждани кандидатури и възможност за свободен избор”, пише бизнесменът.

Минути, след като публикува анкетата, Васил Божков стана обект на брутална гавра с поредната си скандална маневра, дирижирана от ОАЕ.

За да е резилът пълен, всеки потребител в мрежата може да предложи в анкетата свой вариант за нов собственик.

По този начин се зародиха множество хумористични предложения за нов бос на Левски, сред които на Галена, Фики, Гриша Ганчев, Бил Гейтс, Слави Трифонов, Александър Томов, Наско Ментата, Къци Вапцаров, Сашо Диков, ЛиЛана и много други.

“Докога ще продължава тази гавра? Нито Левски нито милионите фенове са виновни за състоянието ви г-н Божков. Опомнете се”, пишат недоволни фенове.

Следвайте ни в социалните медии