Булка избяга от сватбата с бъдещия си свекър

История за една необичайна сватба, която завършва по много необикновен начин.

Мария и Алберт излизали повече от две години, разказва Блиц. Дълго време умували и накрая решили да вдигнат сватба.

Това била важна стъпка за тях, както и за техните родители. Алберт живеел с майка си, която била сама. Тя се развела отдавна и въпреки че Мария познавала бъдещия си свекър, те общували отделно от останалата част от семейството.

Бащата на Алберт – Егор, познавал бъдещата си снаха. Майката на Алберт наистина искала синът й да се венчае за Мария. Не за друго, но родителите на момичето имали успешен бизнес, в който майката на момчето била инвестирала.

Тя била сигурна, че сватбата между двамата ще подсили капитала й и ще й гарантира добри печалби в бъдеще.

Уви, колкото повече време минавало толкова повече Мария се разочаровала от избраника си. Той или изчезвал за няколко дни, или пък се връщал в неадекватно състояние.

Тя споделила страховете си, че дори и да се ожени за него връзката им е обречена на провал, но никой не я послушал и й обяснявали, че греши, а щом се венчаят той ще се промени. Всички били сигурни, че момичето просто е нервно преди големия ден.

Страховете на момичето били потвърдени от сестра й Ксения.

„Дълго мълчах, но като видях колко се мъчи Мария реших да й кажа тайната си“, споделя сестрата на бъдещата булка.

Ксения споделила на Мария, че годеникът й отдавна я свалял. Тогава бъдещата булка отново поискала да развали сватбата, но този път родителите й я натиснали и я принудили да се венчае за Алберт.

Но точно в сватбения ден се случило нещо неочаквано. Толкова изненадващо, че никой не повярвал какво точно се случва.

Мария изгубила спора с родителите си и така сватбеният ден настъпил.

Още от сутринта тя обаче останала в леглото си и плачела неутешимо. Тогава й хрумнало, че има един човек, който може да й помогне в идеята й сватбата да не се осъществи.

Това бил бащата на годеника й – Егор. Момичето се обадило на мъжа и той я взел от къщата, където трябвало да се проведе сватбата.

Мъжът скрил факта за „кражбата“ на булката от сина си. Заедно те напуснали къщата и така церемонията не се осъществила.

Родителите на Мария научили за случилото се, обадили й се и е опитали да я разубедят, но тя отказа.

В резултат сложната ситуацията сякаш се разрешила от самосебе си.

Алберт също бил щастлив от факта, че няма да се омъжва за Мария и предложил брак на сестра й – Ксения. Тя пък откликнала на предложението му.

Родителите на двете момичето отново помолили Мария да се прибере у дома, но тя отказала по друга причина. По времето, когато се криела при неосъществения й свекър тя се влюбила в него и двамата започнали интимна връзка.

Те не се притеснявали от историята, която имала Мария с Албърт, нито пък се притеснявали от сериозната разлика във възрастта им. Егор пленил младото момиче с добротата си.

И така една провалена сватба се оказа ново и щастливо начало за две двойки.

Следвайте ни в социалните медии