Бременна жена пуши трева, за да облекчи сутрешното си гадене! (Снимки)

Бременна жена пуши трева няколко пъти седмично, за да облекчи сутрешното гадене и повръщане.

30-годишната Сами Уорнс от Лийдс пробавала да лекува ужасното неразположение с кабанис, докато била бременна с дъщеря си Арабела, която вече е на три години, пише Daily Mail.

Жената свивала тревата с малко количество тютюн и пушела, докато неприятните симптоми не изчезнали около 25-тата седмица от бремеността. Сами Уорн уверява, че дъщеричката ѝ се родила напълно здрава. Ето защо майката пуши кабанис и сега по време на четвъртата си бременност. Тъй като жената отново изпитва сутрешно гадене, тя решила да пренебрегне съветите на лекарите и да се лекува отново с трева.

30-годишната майка е бременна в 15-та седмица с четвъртото си дете и пуши канабис няколко пъти седмично.

Лекарите ѝ бяха предписали лекарство за облекчаване на гадене и повръщане, но тя твърди, че неприятните симптоми се връщали обратно след 20 минути. След няколко безсънни седмици и хронично повръщане, тя решила да пробва да пуши канабис, тъй като прочела в различни форуми за благоприятния ефект.

“Лекарствата, изписвани с рецепта, нанасят повече вреди на плода. Има риск от вродени дефекти. Сега пуша няколко пъти седмично и се чувствам чудесно. Мога да правя нормални неща като да отида до магазина, да заведа децата на градина и просто да бъда пълноценна майка”, заяви Сами Уорнс.

Медиците са категорични, че употребата на канабис редовно по време на бременност може да повлияе на развитието на мозъка на бебето, а тютюнопушенето увеличава риска то да се роди малко или недоносено.

Следвайте ни в социалните медии